Kızlar Hamamı....

aynen öyle canım,çok sevdim çokta acı çektim ama sabrım tükenmişti artık.. mafoldumben
herşey yoluna girecek umarım..siz neler yaptınız herşey yolundamı bakalım.
ne yazardık bi ara doğumgünleri,bamyalar falan :lepi:

aynen öyle canım,çok sevdim çokta acı çektim ama sabrım tükenmişti artık.. mafoldumben
herşey yoluna girecek umarım..siz neler yaptınız herşey yolundamı bakalım.
ne yazardık bi ara doğumgünleri,bamyalar falan :lepi:

herşey yolunda
iş güç uğraşıp duruyoruz
dileği aradım müge döndü dedim
o da şaşırdı baya gelicek birazdan
dışarda şimdi çok ayrı düştük kuzum ya

neyin var canım,amonra ve benim gibi grip mi oldun yoksa bamya yı mı çok kaçırdındelikafadulden

bitti 3 sene abla, çok kötü hissediyorum kendimi şuanda.. :sinifsinif:
1,5 ay hiç haberleşmemiştik ayrıldıktan sonra,az önce cama çıkarmısın diye mesaj atmış baktım gelmiş.baktı öyle gitti.. :gitme:

Ne bu ya,herkeste yaprak dökümü olmuş.Hayırlısı olsun diycem de ne bu şimdi 1,5 aydan sonra sadece bakmaya mı gelmiş,hem de bu yağmurda.Yok bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor:umursamaz:

Ne bu ya,herkeste yaprak dökümü olmuş.Hayırlısı olsun diycem de ne bu şimdi 1,5 aydan sonra sadece bakmaya mı gelmiş,hem de bu yağmurda.Yok bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor:umursamaz:

tam iyileştim,artık geçti deyip hayatıma devam ederken yine çıktı beni alt üst etmeye :a015:

seviyo musun hala bakimm..seviyosan gurur yapma ara konuş,niye geldin,kafa mı karıştırmaya mı de.Ne oluyor böyle bir görünüp kendini hatırlatıp,çekip gidemezsin de.Bir derdim var topiği gibi oldu idare et canım:gitme:

seviyo musun hala bakimm..seviyosan gurur yapma ara konuş,niye geldin,kafa mı karıştırmaya mı de.Ne oluyor böyle bir görünüp kendini hatırlatıp,çekip gidemezsin de.Bir derdim var topiği gibi oldu idare et canım:gitme:

off valla bunalım bunalım konuşmak istemezdim bugün ama böyle oldu :gitme:
3 sene bizim için bişey yapma,beni yıprat sonra hiçbişey olmamış gibi duygusallık yap.benim canım yok sanki.. mafoldumben

Back
X