Kızlar Hamamı....

merak ediyormusunuz?
bugün pınar teyzem ringe bbinmem için durağa bırakıwerdi ancak deli, gibi rüzgar esiydi.
sonra yaklaşık 5 dk. sonra bir fırtana ardından benim balok etek kafama bi geçtimi!
o dana benim maşlzemeyi gören tüyü yeni bitmiş motosikletli delikanlı kayıp düştümü
allahtan düştü!
o düşmese bütün gözler bende olacak ve çok utanacak ne yapacaamı bilemicektimaklinialirimsmile
allahtan düştü!
ya düşmeseydi
mazallaaasempatiksalakcinni

yok artıkkksırnaşık şey
yirmi üç nisan çocukları gibin giyinirsen öle olur.
dana olan motorcu mu bülosucankaydirigubbakcemile3
tüm b.şehiri birbirine kattın yani,eee malzemenin maşallahı var:nazar:
yok anam başka olayı kaldırmaz bu semt,ben artıkın seni her akşam eve servis etcemm:roflol:

özel mesajına bak..
hey yarabbim,ite bu kadar durgun akıllı diğil bu kızcağız..bi öğrenemedin burayı..
birazdan gelir kızlar.biraz işleri var.22 den soora ısınır iyce hamam niloş,çıkma hee söz verdin.takılalım bu gece.eğlenelim coşalım..

fracebookta öğrencimle konişiim çocuk bağırmalarınızı özledim fln dii uyyy uşağiiim ne diysun?ohaoldumsmile

fracebookta öğrencimle konişiim çocuk bağırmalarınızı özledim fln dii uyyy uşağiiim ne diysun?ohaoldumsmile

örtmenlik günlerin geride kaldı..unut onları bebeğim..
bağırmanı mı özlemiş,len beni yolla o okula kabusları olayım..
sen bilion oğluşa ettiğim işgencelerikaydirigubbakcemile3

nilay yılda bir yıkanır da ..kalem kalem kirler çıkar senden valla..
bülosucan iyi aklıma geitirdin bi buluuşma yapalım ama bize yakışacak bi yerde hamamdaa..off ne güzel olur..kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile
nilay yılda bir yıkanır da ..kalem kalem kirler çıkar senden valla..
bülosucan iyi aklıma geitirdin bi buluuşma yapalım ama bize yakışacak bi yerde hamamdaa..off ne güzel olur..kaydirigubbakcemile3

ayyyyewet ewet benim hamama gidelim deli gibi buhar oliii fin hamamı
sen beni yıkarsın benseni olumunekankayizsmile

hala işteyim be ablacım :bbo:

10da çkıyorm ben işten eve gitmem 11i buluyo bacılar beni mazur görün yırtmayın :1no2:

anammm,bi de biz çok çalışıyoruz sanıyoduk..bülosu gör de şikayet etme bi dahaalsanaalsanasmile
kıyamam sana mügişimm,napıcan canımm ya

Back
X