Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 turşu ile şarap arası bişey olduk bizz..
komikmiş len güldüm buna da..
aaa ben bi konuda öle yazdım diye sabah sabah uyarı aldımmsempatiksalakcinni
ama komikti yav.soora konu sahibesi gelince üzüldüm ama,kadinceğizin oğluşu hastalanmış ondan açmış konuyu gitmiş.niki de uyuzum olunca işte niyse.ohaoldumsmile
pro kartımı ilk aldığım gün de banlanmıştım zaten..heheee ne komikti dilek msn den abla banlandın yazdı beş dk.soora o da arkamdan geldinaniknanik
selam hatunlarrrrkaydirigubbakcemile2 dilekk yine nerelerde sürttün tüm gün yoktunohaoldumsmile
askı memnu konusuyduaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
arkidişimle bulustum abla eminönune gittik oce almaya dolu aldım dolukaydirigubbakcemile3bide seni özledimsempatiksalakcinni
he abla askı memnuda oyncuak ne giysin yazmıstı sende şu dolaptaki ütüsüz pantolonu giysin yazmıstın kocası behlülle sigara içmişti oda kimseye cevap vermiyordu bende aaa behlülün bizim yazlıkta evi var bende sizle muhatap olamam yazmıstım ikimizde banlandıkaaa öle miydi,unutmuştum ben..ne olmuştu.dur dur kadının kocası figurandı de mi.hatırlıyom sankimmkafamçokkarıştı
İstanbulun tüm ocelerini almaya kararlısın yanizemuszemus
ben de çok özledim anlatacaklarım da var,önemliii..gel bakalım karargahaolumunekankayizsmile
acıktım nan he bekleyek