ben elimle götürücem,çok ama çok yakın bana..kapı komşum sayılırsengözlerimebaksanab
Muhabbetim olmayan biri demiştin,kapı komşunmu o aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben elimle götürücem,çok ama çok yakın bana..kapı komşum sayılırsengözlerimebaksanab
Ammanınn kıss döktürdüydüm beea okumadın mı beni sefmeyenn kırbanım olsunn ahhh sen benim kurban olcaktın mı bi dahaki sefere özel istek yapçam :lepi: :sm_cool: :roflol:
canikom inan bana kimin alacağını merak etmeyi bıraktım,seninkini merak ediyorum valla..
![]()
Keklioo bizi kanmayın bence
paradoks şekerim bir bak buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...m-evi-terk-etti-geri-dondu-konusmuyor-81.html
bu ne olaki olumunekankayizsmile
Aslında benim kurban da ilk kez gördüğüm biri ama
zatii çok gelmiom kk'ya bi çok kişiyle daha yeni tanışıyorum
bikaç yıl önce sürekli geliodum
ama bi bölüm vardı adını anmiiyiim bayılırdım orayaa sempatiksalakcinni sırnaşık şey
paradoks şekerim bir bak buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...m-evi-terk-etti-geri-dondu-konusmuyor-81.html
bu ne olaki olumunekankayizsmile
protesto köşesimi kaydirigubbakcemile
cıxx deegil bilemedin ama Paradoks kesin bilerr o bölümü :roflol: :roflol: :roflol:
madam koştum hemen baktım,olayı anladım.baştan beri yazıyorum farkında olarak ama..şimdi karıştı durum.madam yapmaya di mi?*
kızlar kusura bakmayın size konu yabancı tabi..ama ekşın olacak orda da online değiller
delikafadulden sarışınım nan ben,bilemedim.çakma sarışınım amma..gerçi senin tipin değilmişim,iki gündür ağlıyorum bu yüzden:gitme:
cıxx deegil bilemedin ama Paradoks kesin bilerr o bölümü :roflol: :roflol: :roflol:
şimdi yokmu o bölüm bilmiyorumkismile
evet şekerim yapmaya..
orası başından beri ekşın
bu yapmaya da bunun için üye olmuş sanki
Tipim olmadıgını nerden bilion ?? kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni bööle oldum akannehir akannehir
Var daaa eskisi gibi değill :kedi: :jeyyar: bilmiyorumkismile