kızlar hamıle deılmısım dıs gebelık varmıs cok uzgunum

cok gecmis olsun canim ins ikinic sefer gercek gebeligi yakalrsin ve bu gebeligide sorunsuz atlatirsin

canım kanamam basladı cok sıddetlı agrılarım oluyo arasıra ama ıc kanamam falan yok suan cumartesı ıgne yapılcak cok korkuyorum bırdahakı denemeyede cesaretım olur mu bılemem

çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm peki drun başta nasıl anlamıştı dış gebelik olduğunu çok şiddetli sancıların var mıydı

Herşeyde bir hayır vardır unutma sakın
Ve lütfen üzülme..
Dış gebelik genelde tüplerde olur canım..Önemli olan tüplerine zarar vermemesi..
Bebek normal şekilde oluyor ama tüplere yerleşiyor ve orda büyüyor..normal olarakta tüpünü genişletip patlatıyor.
V eiç kanama oluyor karına kan boşalınca..

Beta hcg ile değerlerine bakılır ve benim sana tavsiyem
iğne olman..kanser hastalarının kullandığı bir iğne vuruyorlar.
O gebelik ürününün emilip karın boşluğuna atılmasını sağlıyor.ve eriyip gidiyor..

Bence vakit kaybetme.dış gebelik tehlikeli..Önlemini al cnaım..

Ve üzülme lütfen...herşeyde hayır var unutma olurmu canım...
Bu konuyla ilğili birşey sormak istersen yardımcı olurum..

çok geçmiş olsun canım...
ALLAHIM sana şifa versin...
her işte bir hayır vardır.
metanetli ol bol bol dua et...
bugün mübarek gece ALAH edilen dualarını geri çevirmez...
yine sana dileğini verecek olan odur....
inancını yitirme...
mutlaka senin için kocaman bir hayır vardır böyle olmasında.
o bizleri üzmek için değil sevindirmek için yapar her şeyi...
buna kalpten inanki dileğin gerçekleşsin....
A.E.O.

canım ne dıeceğımı bılemıyorum allahım bızlere sabır versın ne dııyımkııı

benımde bugun randevum var 2,30 da dr dr keseyı goremezse ıgneyle sonlandırıcak

ama sen ıcını ferah tut cnm en azndan hamıle kalabıllıyoruz demekkı bırgunsende bende anne olucazzz ben buna ınanıyorum

canım çok geçmiş olsun bende dış gebelik yaşayan biri olarak inş bunları tekrar yaşamayız ve bebeğimize kavuşunca bugünleri unutalım gitsin :)

sedayıldız nerdesın keseyı gordunuz mu arkadasım

cnm keseyı goremedık malesef
dış gebelik pazartesı amelıyat olucam tüplerım alınacakkkk senın hakkındada hayırlısı olsunnn cnmmm dr um bu benun 6 tüp bebek denemem oldugundan diğer hastalar gıbı ısı sansa bırakamam dedı tekrarlayabliyormus o yuzden tüplerımı alıcaklar bırde laporoskopi sırasında bakacaklar ama sıvı olma ıhtımalıde var dedıler cünki oncekı 4 denememdede hamıle kalamamıstım ben 5. de kımyasal yanı gelisimi durmustu bunlar tüplerde hasar ve sıvı ldugu belırtısı gıbı dedı dr ummmm pazartesı uzun ve yorucu bırgun benı beklıyor bakalım amelıyat sonucum ne olacak tüplerım alındıktan 2 ay sonrada bırde tüpsüz :)))) dondurulmuslarımla deneyeceğimmm sayı yukseldıkce tedırgın olmamak elde degıl cnmm 7. denemem olucakkk

sen neyaptınn dış gebelıgın durumu ne ne zaman mudahele yapıcaklar cnm

Allaım bızım yardımcımız olsun umıdını yıtırme arkadasım soyle dusum bız hamıle kalabılıyoruzzzzz

sedayıldızcım ve sevgili bebek hasreti ...çok geçmiş olsun Allah çektiğin bu kadar sıkıntının sonucunda diliyorum dondurulmuş bebişlerinin dünyanın en hayırlı sağlıklı ömürlü evlatları olarak sana bağışlasın....ben 3 tane negatif sonuçlanan tüp bebek geçirdim.şimdi doktorum laparoskopiyi ve ve histeroskopiyi aynı anda yapmak istiyor...şimdi başka doktorlar görüşmek istiyorum. dosyamı götürüp görüş alacağım bakalım onlar ne diyecekler ona göre karar vereceğim nası vereceğim gerçekten bilmiyorum....Ama hep yaşadığınız her olumsuzluğun olumlu bir tarafından bakmak zorundayız..bu arada dr.nuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…