• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim bu aralar cok sikkin

İşte evlilik sorumluluk kurumu evcilik sanıyor çoğu kişi

Takikcığım seni bu sefer haklı buldum hakaret konusunda, yüzüne bakma bu pis ağızlı adamın, ettiği laf hoş değil, hep pisse dolap kendisi de temizleyebilir söylemesine gerek yok.

İyi akşamlar kızlar.Bu aralar moralim bozuk canim sıkkın konuya hemen geçicem. Geçen gün dolapta bi meyve çürümüş eşim olcak bey kızdı kaç kere dolap düzenli olacak dedim leş gibi dolap sen de lessin dedi.. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etti konusmaya bu sefer ben ona aflar sokmaya başladım. Konuyu kapat dedi kapatmadım uzattım ayağa kalktı yeter artik dedi üstüme yürüdü Bağırdı çağırdı senin uzatmalarindan bıktım artık dedi.O kadar büyük tepkiler verdi ki hayret ettim.Gunlerdir konuşmuyorum normalde her kavgada bi gün konuşmadan durmayan ben 4 5 gündür ağzımı açmıyorum. O arada yanaşjyo karşılık bulamayınca gidiyo Benim bu kadar sessiz kalmamda beni korkutuyo neden böyle kabuğuma çekildim bilmiyorum normalde hemen konuşurdum bılmıyorum böyle ne olacak
Oh beyefendiye bak kendi istedigi lafi soyleyecek karsilik alinca konuyu kapat diyecek. Dolap duzenli olsun istiyorsa kendide bir zahmet el atsin. Bu dolap size mi zimmetli sadece. Size leşsin demis o sira sizde onun canini yakacak birsey deseydiniz keske. Valla benimde icim sogumazdi, o lafi ona yedirmeden rahat edemezdim

Kendide bazen temizliyor ama benim aklımın almadığı şey şu dolabın içinin karışık olmasi kadar benim kırılmam dert değil. Hayret verici
Takıntı dediğiniz böyledir 6 senedir bu ilk mi her insan birşeye takık olabilir titizlik kıskançlık vs tabi dozu çok önemli hayatı zorlastirmaması hakaret etmemesi gerekir.Sanki başka birşeye kızmış sinirini dolap vasıtasıyla sizden çıkarmış gibi tabiki sonuna kadar haksız buldum

İyi akşamlar kızlar.Bu aralar moralim bozuk canim sıkkın konuya hemen geçicem. Geçen gün dolapta bi meyve çürümüş eşim olcak bey kızdı kaç kere dolap düzenli olacak dedim leş gibi dolap sen de lessin dedi.. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etti konusmaya bu sefer ben ona aflar sokmaya başladım. Konuyu kapat dedi kapatmadım uzattım ayağa kalktı yeter artik dedi üstüme yürüdü Bağırdı çağırdı senin uzatmalarindan bıktım artık dedi.O kadar büyük tepkiler verdi ki hayret ettim.Gunlerdir konuşmuyorum normalde her kavgada bi gün konuşmadan durmayan ben 4 5 gündür ağzımı açmıyorum. O arada yanaşjyo karşılık bulamayınca gidiyo Benim bu kadar sessiz kalmamda beni korkutuyo neden böyle kabuğuma çekildim bilmiyorum normalde hemen konuşurdum bılmıyorum böyle ne olacak
Sen de leşsin dediği için olabilir mi ???
Bu kocalar ne yiyip içiyor ya
Sen de leşsin ne demek terbiyesiz bi de üstüne yürümüş
İyi bi ders vermeniz lazım gidin birkaç gün annenizde kalın da dötü tutuşsun
Bekledi ki o meyve soyulsun doğransın önüne gelsin
Sakın kendi zahmet edip yemesin sonra da çürüdü desin

Çok kırıcı konuşmuş. Siz biraz kendi halinizde davranın o belki o an ne söylediğinin farkında değildir. Sorsanız hatırlamıyorum sana ben bişe demedim der.

6 yıllık evliyiz. Bu titizlik konularında çok takıntılı davranıyor
Çok titiz temiz olan insan başkasından beklemez, kendi yapar. Hatta başkasının yaptığı içine sinmeyeceği için özellikle kendi temizlik yapmak ister. Benim eşim çok temizdir. O yüzden bu işin her safhasını sever. Deterjan alışverişi kısmından temizlik yapmaya kadar. Ben onun gibi değilim ve olmak zorunda da değilim.
Küsmek çözüm değil bence sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz ama eşiniz üslubu ile seviyesini göstermiş. Üzerinize yürümesi asla kabul etmemeniz gereken bir hareket. Buna susarsanız devamı gelir. Asla hafife alınacak birşey deĝil.

Back
X