• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hamıle deılmısım dıs gebelık varmıs cok uzgunum

arkadaşlar, gerçekten her ikinize de üzüldüm... sabır diliyorum... bu günler geçecek... hepsi unutulacak... bütün acıları unutturan sağlıklı bir bebek sahibi olucaz bizlerde... ama bir zamanı var işte...

sedayıldızı ve bebek hasreti her ikinizede çok geçmiş olsun.çok zor bi durum manen yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.hakkınızda hayırlısını diliyorum en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz umarım.
bende 29 gün önce bu durumla karşı karşıya kaldım .bhcg değerlerim yüksek çıkıyodu ama bebek rahim içinde bi türli görünmüyodu dış gebelik dendi.her ihtimale karşı önce kürtaj yapıldı anezteziden ayılır ayılmazda damardan iğne verdiler dış gebelik sonlansın diye.
rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize.sağlıklı günler diliyorum

sedayıldızı ve bebek hasreti her ikinizede çok geçmiş olsun.çok zor bi durum manen yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.hakkınızda hayırlısını diliyorum en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz umarım.
bende 29 gün önce bu durumla karşı karşıya kaldım .bhcg değerlerim yüksek çıkıyodu ama bebek rahim içinde bi türli görünmüyodu dış gebelik dendi.her ihtimale karşı önce kürtaj yapıldı anezteziden ayılır ayılmazda damardan iğne verdiler dış gebelik sonlansın diye.
rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize.sağlıklı günler diliyorum

cnm allahım yardımcımız olsunn senı bılıyorum aaralık annelerınde muhabbetımız olmustu ama kısmet boyeymısss ıns en kısa zamanda hepımız anne oluruzzz bende pazartesı hem laporoskopı hemde kurtaj oldumm ama yavas yavas bunuda atlatırım ınsallah

Back
X