selam arkadaşlar dün bebek yapma çalışması sona erdi doktorun dediği gibi 3 gün boyunca girdik ve hiç ayaga kalkmadım çatlatma iğneside olmadım çünkü doktorum vermedi zaten ultrosonla baktığında sağ tarafımdaki yumurtalık küçüktü solda yumurta yok ama eşimin spermleri çok iyi olunca bi deneyin dedi doktor yani bizimkisi belki olur ümidiyle girdik zaten hamile kalamazsam adetimin beşinci günü klomene başlıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama bu arada soğan kürünüde uygulucam belki yumurtalıklarımda büyüme olur diyerek daha önceki testlerde doktor yumurtalıklarımın çatladığını söylemişti kendiliğinden zaten geçen ay da belki çatlama olmaz diye vurmuştu iğneyi bu ay yok ayrıca ulturosanda yumurtalıklarıma baktığı gün adetimin tam 12.günüydü yumurta küçük ama siz hafta sonu ilişkiye girin demişti belki tutar gibilerinden bakalım adet günümü sabırsızlıkla bekliycem olucam mı yoksa olamıcam mı bizimki şansa kaldı ama içimde bi umut var deneme meneme ama ya hamile kalırsam :CüvCüv:kızlar süper olur ya:dance: kızlar doktor baktığında çarşamba günüydü yumurtalıklarıma e hafta sonu ilşki demişti diyorum ki aradan geçen 2 gün içerisinde yumurtam büyümüş olabilir mi doktor erken baktı gibi geliyo bana her zaman adetimn 13. günü bakıyordu sizce hamile kalma şansım var mı eşimin spermleri 22 bin ve %55 hareketli benimde yumurtalığım doktorun dediğine göre 13 cm ayrıca en son fsh testinde değerim 9.27 çıkmıştı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: