• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar hamile kalmak istiyorum :-( ne yapabilirim

:KK70:Deli

Neyse bnm tavsiyem biz eşimle bir bebeğimiz olsun diye karar verir vermez hastaneye gittik bebek planladığımızı söyledik testler vs yapıldı bi soru var mı yok mu bakıldı ve doktor dedi ki ilk denemede hamile kalma olasılığı %10 2. Ay %20 ... Stres yapmayın hemen olmazsa da normal denemeye devam edin dedi yani moralini bozma ve katibee nin dediğini yap :))) ama görevmiş gibi değil bebek için değil tadını çıkar canın istediği için :KK66:
Ağzın bal yesin ne güzel dedin :KK48:
Deli mevzusuna da gelince; ben böyle değildim KK'ya takılırken oldu diyeyim anlarsın :KK39:

Allah isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin inşallah. ..
Size de tavsiyem yumurtlama Günlerimiz hesaplayin ve ogunlerde bir gün atlayarak sevisin Sperm içeride iki gün yasiyo mus çünkü aksi taktirde kaliteli olmuyomus

Biz ne diyebiliriz, koca karı yöntemleri mi arıyorsun? Başlığa bakınca benim de aklıma tek bir cevap geldi, o da burada soylenmiş. Sabırlı olun ve cinsel ilişkiye girin yani, başka ne yapabilirsiniz, burada laf olsun diye konu açıyorsunuz cidden.

Kızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
İlacını kullandıktan sonra ...adetinde
Kızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
İlacı kullandıktan sonra adet olursun adetinin ilk günü diyelim ayın 1 onun üstüne 14 gün sayıyorsun...yani ayın 14..oluyo bu senin yumurtlama günun oluyor.. ayın 13....14...ve 15...dene..100/90 hamile kalırsın...bende öyle olmuştu doktorum söylemisti sımdi iki aylık kızim var:KK73:

Hahahhahaahhayttt çok komik

Sen gül diye yazmadım aslında. :KK14:
Senin için yazsam sorduğun saçma soruya cevap verirdim. Lakin cevap veremiyorum, hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazım diye soran birine kimse cevap vermez. Git doktora sor biz ne diyelim Sana buradan ? Doktor muyuz biz? 3 ay da Karalar bağlamışsın. Ne yapalım şimdi senin için? Açtığım konunun başlığına bak.

Back
X