• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim acil testime bakınnnn

Sanki görünmüyor gibi yukarilara cikarsaniz olsa ip gibi bile olsa cikiyor bide kanda 5 in üzerinde olması gerekiyor dedi dün doktor hatta 25 in üstü tam gebelik diye kabul edilir sizinki bile olmayabilir dedi bana
IMG_6175.webp

Kızlar merhaba prodoctor testlerde yanılma payı oluyor mu🥹💝

Eklentiler

• 1000027780.webp
    1000027780.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000027763.webp
    1000027763.webp
    10 KB · Görüntüleme: 24
Ben dün kan verdim 26.1 çıktı acil doktoru kimyasal olabilir kadın doğuma gidin 2 gun sonra dedi bugün yine gebelik testi yaptım yine çıktı yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel bi artış olur
Sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah 🙂
Benimde aşırı belim ağrıyor genelde belimde ağrı olmazdı adette falan bir de ara ara kasiklarm ağrıyor adet olcak gibi ama gelen giden de olmadı beklicem artık 🙂

Sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah 🙂
Benimde aşırı belim ağrıyor genelde belimde ağrı olmazdı adette falan bir de ara ara kasiklarm ağrıyor adet olcak gibi ama gelen giden de olmadı beklicem artık 🙂
Amiin insallah sizde gebesinizdir benimde belik ağrıyor ve kaşık ağrım var adet olacakmis gibi göğüs hassasiyetim vardi gecti mesela 🌸insallah gelen giden olmaz da bebiş gelir🌸🌸

Back
X