H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 619 832 53 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alim34 #41 alim34 .!.: Kaç gün kaldı canım adetine güzel haberlerini beklıyorum yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sorma canım cok sıkkın adet oldum maalesef hem de cok erken cocuk istedikçe tüm hormonlarım sapıtıyor sanırım
alim34 .!.: Kaç gün kaldı canım adetine güzel haberlerini beklıyorum yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sorma canım cok sıkkın adet oldum maalesef hem de cok erken cocuk istedikçe tüm hormonlarım sapıtıyor sanırım
A alim34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2022 123 16 48 35 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alim34 #42 Ovulasyon denedin mi canm bende uzun süredir denuyordum ovulqsyonla tuttu hemsirex .!.: Sorma canım cok sıkkın adet oldum maalesef hem de cok erken cocuk istedikçe tüm hormonlarım sapıtıyor sanırım Genişletmek için tıkla...
Ovulasyon denedin mi canm bende uzun süredir denuyordum ovulqsyonla tuttu hemsirex .!.: Sorma canım cok sıkkın adet oldum maalesef hem de cok erken cocuk istedikçe tüm hormonlarım sapıtıyor sanırım Genişletmek için tıkla...
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 619 832 53 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alim34 #43 alim34 .!.: Ovulasyon denedin mi canm bende uzun süredir denuyordum ovulqsyonla tuttu Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim bu ay denicem ama, yumurtlamayı kaçıracak kadar ilişkiye ara vermiyoruz hiç en kötü gün aşırı oluyor, pcos var o zorlaştırıyor işi maalesef
alim34 .!.: Ovulasyon denedin mi canm bende uzun süredir denuyordum ovulqsyonla tuttu Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim bu ay denicem ama, yumurtlamayı kaçıracak kadar ilişkiye ara vermiyoruz hiç en kötü gün aşırı oluyor, pcos var o zorlaştırıyor işi maalesef