Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamile miyim bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence tekrar doktoruma danış
Dpo 17 test negatif çıktı temmuzda klomen kullandım dpo 20 de olmuştum leke geldi önce iki gün sonra normale döndü yani 12 sinde 13 ünde belki o günlerde olurum yine test pozitif çıkmaz artık demi 20 gustost 21 mm ölçüldü tahmince 22 23 ünde çatlama olmuştur 17 sinde gidecem randevu aldım gittiğim doktorun hastası çok sıra alamıyorum yetişmiyor çok iyi bi doktor bakalım

Evet olsaydı testte net çıkması lazımdı

Hamilesin canım tebrikler bu kaset testlerin yanılma payı çok düşük. Gidip kan verebilirsin
merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti ardından 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim çamaşırda gördüm öyle fark ettim bakmayın 2 gün sonrasında test yaptım akşam 6 gibi negatif çıktı ondan 2 gün sonra bel ağrım oldu ve biraz karnımda agrılar oldu daha sonra geçti 4 eylül de test yaptım negatif çıktı şuan reglim geçeli 6 gün oluyor ne yapmalıyım neden böyle olmuş olabilir üzgünüm hamile miyim acaba 3 aylık evliyim henüz test yapsam ne zaman yapmalıyım

Benimde buna benzer oldu erken Umut etme kan ver canım sonra çok üzülüyoruz

merhaba bana da yardımcı olur musunuz son adet tarihim 7 ağustos beş gün sürüyor döngüm 13-19 ağustos ve 4 eylülde ilişkim oldu korunmasız geri çekilme yöntemiyle aslında eminim boşalma olmadığına da karın bel bacak ağrım var göğüs hassasiyetim de var kekik çayı da içiyorum hala olmadım hamile olabilir miyim? buda döngü günüm yardımcı olur musunuz lğtfen

Eklentiler

• IMG_9203.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…