- 3 Şubat 2025
- 893
- 1.281
- 28
Evet doktor kontrolünde ama ben genelde kasıktaki ağrıdan ve akıntıdan da anlayabiliyorumPeki çatama olduğunu nasıl anlıyorsun kontrole mi yoksa
Anladım cnm teşekkürler dpo 20 oldu ama daha adet yokEvet doktor kontrolünde ama ben genelde kasıktaki ağrıdan ve akıntıdan da anlayabiliyorum
Bence tekrar doktoruma danışAnladım cnm teşekkürler dpo 20 oldu ama daha adet yok
Dpo 17 test negatif çıktı temmuzda klomen kullandım dpo 20 de olmuştum leke geldi önce iki gün sonra normale döndü yani 12 sinde 13 ünde belki o günlerde olurum yine test pozitif çıkmaz artık demi 20 gustost 21 mm ölçüldü tahmince 22 23 ünde çatlama olmuştur 17 sinde gidecem randevu aldım gittiğim doktorun hastası çok sıra alamıyorum yetişmiyor çok iyi bi doktor bakalımBence tekrar doktoruma danış
Tebrikler. Belirtileriniz neler pekiMerhaba kzlar burayı çok aktif kullanıyorum bu ay ilk kez ovulasyon kullandım iie yaradı galiba adetime 1 gün var test yaptım durum bu sizce de hamile miyim kimyasal falan olabılır miEki Görüntüle 3641490
Evet olsaydı testte net çıkması lazımdıDpo 17 test negatif çıktı temmuzda klomen kullandım dpo 20 de olmuştum leke geldi önce iki gün sonra normale döndü yani 12 sinde 13 ünde belki o günlerde olurum yine test pozitif çıkmaz artık demi 20 gustost 21 mm ölçüldü tahmince 22 23 ünde çatlama olmuştur 17 sinde gidecem randevu aldım gittiğim doktorun hastası çok sıra alamıyorum yetişmiyor çok iyi bi doktor bakalım
Yine olmadı diyelim bakalım önümüzdeki aylaraEvet olsaydı testte net çıkması lazımdı
Yeni ay yeni umutlar...Yine olmadı diyelim bakalım önümüzdeki aylara
İnşallah umut kalmadı olmamasına alıştım artık ama rabbimden umut kesilmezYeni ay yeni umutlar...
Tabi ki de Allahtan umut kesilmez vardır elbet nasip ettiği günİnşallah umut kalmadı olmamasına alıştım artık ama rabbimden umut kesilmez
İnşallahTabi ki de Allahtan umut kesilmez vardır elbet nasip ettiği gün
merhaba benim adetim 4 agustos oldum bitti ardından 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu ama ben fark etmedim çamaşırda gördüm öyle fark ettim bakmayın 2 gün sonrasında test yaptım akşam 6 gibi negatif çıktı ondan 2 gün sonra bel ağrım oldu ve biraz karnımda agrılar oldu daha sonra geçti 4 eylül de test yaptım negatif çıktı şuan reglim geçeli 6 gün oluyor ne yapmalıyım neden böyle olmuş olabilir üzgünüm hamile miyim acaba 3 aylık evliyim henüz test yapsam ne zaman yapmalıyımHamilesin canım tebrikler bu kaset testlerin yanılma payı çok düşük. Gidip kan verebilirsin
Ateş basması oldu sadece canm akıntım falan olmadı hiçTebrikler. Belirtileriniz neler peki
Merhaba kzlar burayı çok aktif kullanıyorum bu ay ilk kez ovulasyon kullandım iie yaradı galiba adetime 1 gün var test yaptım durum bu sizce de hamile miyim kimyasal falan olabılır miEki Görüntüle 3641490 benimde buna benzwr çıktıgi zamanlar oldu erken Umut etme oncelikle kan ver sonra üzülüyoruz
Ateş basması adete kaç gün kala oldu peki?Ateş basması oldu sadece canm akıntım falan olmadı hiç
2 gün kal başladı canm hala da bitmediAteş basması adete kaç gün kala oldu peki?
Benim de 5 gün kala başladı adete ama bilemiyorum test yapmaya korktum beklemedeyim, her şeyi belirtiye bağlıyorum diye kendime kızıyorum2 gün kal başladı canm hala da bitmedi
Kaç gün kaldı canım adetineBenim de 5 gün kala başladı adete ama bilemiyorum test yapmaya korktum beklemedeyim, her şeyi belirtiye bağlıyorum diye kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?