Kizlar Hamile miyim sizce

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Kizlarrr günlerdir test yapiyorum bugün adet 2 gün geciktu sabah test yaptim sizce hamilemiyim ? cok cok vok silik daha ama sanki 2 cizgi

Kizlarrr günlerdir test yapiyorum bugün adet 2 gün geciktu sabah test yaptim sizce hamilemiyim ? cok cok vok silik daha ama sanki 2 cizgi
C435D2DE-09A7-4AE9-92D6-6DB15425D59B.webp

evet var gibi ama yarın ılk ıdrarınızla tekrar yapın veyahut iki günde bir kanda bta hcg baktırın

Var canım tebrik ederimm, hergün ilk idrarla yap koyulaşmasını takip et. Yada kan ver adetin gecikmiş. Plastiğinden cıkartırdan daha net görürsün :)

evet şuan var ama dediğim gibi bugün kan verin iki gün sonra tekrar verin ki kimyasal mı mol mü yada sağlıklı mı belirlenebilsin

evet şuan var ama dediğim gibi bugün kan verin iki gün sonra tekrar verin ki kimyasal mı mol mü yada sağlıklı mı belirlenebilsin
Zaten 2 tabe kimyasal gebelik yasamisrin
Doktor önceden ilaclari bana verdi nezaman cizgi görürsem ilaclara baslicakmisim ama daha cizgi cok belirgik degil yinede oksaparla basliyim mi dersin?

Öylemi💗
Ay inanmiyorum cok sükpr sizce oskapara basliyim mi ? Coraspirin aldim bile bu sabah
Doktor demisti nezaman teste cikarsa yap
Canım maalesef o ilaçları kullanmadım bilmiyorum 🥲 o yüzden bişey diyemem ama doktor randevusu alabilirsin💐 sağlıkla gelsin bebişin

Benim de böyleydi çizgiii😍 hayırlı olsun kan verip netleştirin hemen
Bugün bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla değil akşam üzeri sıvı vs almıştım ve 1 saatlik falan idrarla yaptım. Sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_1021.webp
    IMG_1021.webp
    18 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1051.webp
    IMG_1051.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 98
Back
X