Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr günlerdir test yapiyorum bugün adet 2 gün geciktu sabah test yaptim sizce hamilemiyim ? cok cok vok silik daha ama sanki 2 cizgi
InanmiyorumVar canım tebrik ederimm, hergün ilk idrarla yap koyulaşmasını takip et. Yada kan ver adetin gecikmiş. Plastiğinden cıkartırdan daha net görürsün :)
Cok tesekürr ederimVar canım tebrik ederimm, hergün ilk idrarla yap koyulaşmasını takip et. Yada kan ver adetin gecikmiş. Plastiğinden cıkartırdan daha net görürsün :)
Kan ver canım, sonucu da bize söyle :)Cok tesekürr ederimben halen inanmkyoeum
Plastiği cıkarıp çekip atsanaInanmiyorum![]()
Kiz gercekten varmi
Zaten 2 tabe kimyasal gebelik yasamisrinevet şuan var ama dediğim gibi bugün kan verin iki gün sonra tekrar verin ki kimyasal mı mol mü yada sağlıklı mı belirlenebilsin
Coraspirin aldim bileZaten 2 tabe kimyasal gebelik yasamisrin
Doktor önceden ilaclari bana verdi nezaman cizgi görürsem ilaclara baslicakmisim ama daha cizgi cok belirgik degil yinede oksaparla basliyim mi dersin?
evet kesinlikle başlamalısınZaten 2 tabe kimyasal gebelik yasamisrin
Doktor önceden ilaclari bana verdi nezaman cizgi görürsem ilaclara baslicakmisim ama daha cizgi cok belirgik degil yinede oksaparla basliyim mi dersin?
ÖylemiBenim de böyleydi çizgiiihayırlı olsun kan verip netleştirin hemen
Canım maalesef o ilaçları kullanmadım bilmiyorumÖylemi
Ay inanmiyorum cok sükpr sizce oskapara basliyim mi ? Coraspirin aldim bile bu sabah
Doktor demisti nezaman teste cikarsa yap
Canim ama pembemso bi akintim var suan normalievet var gibi ama yarın ılk ıdrarınızla tekrar yapın veyahut iki günde bir kanda bta hcg baktırın
Pembemsi bir akintim oldu ama… hamile degilmiyim acaba delirdim miVar canım tebrik ederimm, hergün ilk idrarla yap koyulaşmasını takip et. Yada kan ver adetin gecikmiş. Plastiğinden cıkartırdan daha net görürsün :)
Canım yerleşme olabilir. Bence kan verCanim ama pembemso bi akintim var suan normali
Bugün bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla değil akşam üzeri sıvı vs almıştım ve 1 saatlik falan idrarla yaptım. Sizce var mı ?Benim de böyleydi çizgiiihayırlı olsun kan verip netleştirin hemen