Kızlar hamile olabilir miyim 🥹

fleurblanche

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
7
1
1
23
Kızlar merhaba öncelikle ben bi kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi maalesef olmadı şu an yine şüphelerim var en son reglime 12 gün varken test yaptım silik çıktı belki dedim yumurtlama zamanı falansa beta değeri yükselmiştir dedim bekledim sonra dayanamadım reglime 8 gün varken test yaptım yine silik çizgi çıktı şu an regle 6 gün var. Sizce ? 🥹

Eklentiler

• IMG_2025.webp
    IMG_2025.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 294
  • IMG_1968.webp
    IMG_1968.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 269
Evet hamilesinizz ilk dklarda ciktiysaa hemen kan verin kesinlessin belirtiniz var miydi
Göğüs hassasiyeti ve kabızlık vardı. Aslında adet öncesi hep olur hassasiyet ama çok erken başladı. 11-12 gün önceden. Adetten bir hafta önce de hep ishal olurdum bu defa kayısı hoşafı, kayısı falan hiç bişi kâr etmedi kabızlık geçmedi. Kasık ağrısı da cabası. Tabi emin olamıyorum test yapmadan ama dediğim gibi his olarak test alıp yapmak geldi

Evet hamilesinizz ilk dklarda ciktiysaa hemen kan verin kesinlessin belirtiniz var miydi
1000031651.webp
1000031664.webp

Sabah tekrar test yaptım yine 3.dk da belirgin bi siliklik vardı ama bekledikçe daha koyu oldu. Belirtilerim de şiddetli bel ve kasık ağrısı, adete 12 gün kala meme hassasiyeti ağrısı bide kabızlık şiphelendirdi

Back
X