F frye Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 20 14 288 23 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi frye #1 . Son düzenleme: 5 Kasım 2025
pinkflowerrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2024 1.534 1.655 53 23 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi frye #2 Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli. Umarım hamilesinizdir.
Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli. Umarım hamilesinizdir.
F frye Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 20 14 288 23 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi frye #3 pinkflowerrr .!.: Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli. Umarım hamilesinizdir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, inşallah Aşılamada 2 yumurta vardı, kontrollerim de de genelde sağlıklı yumurtam oldugu söylenirdi , ama stres süreci maalesef hep öteliyor.
pinkflowerrr .!.: Yaşınıza göre çok iyi bence değeriniz tabi ultrasonda kaç yumurta sayıldığı da önemli. Umarım hamilesinizdir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, inşallah Aşılamada 2 yumurta vardı, kontrollerim de de genelde sağlıklı yumurtam oldugu söylenirdi , ama stres süreci maalesef hep öteliyor.