- 5 Mart 2020
- 17
- 6
- 36
- 27
- Konu Sahibi Ayyyyyssssseguull
-
1.2 iki çıktı testte bilmiyorum olabilir belkideKan testi kaç tam olarak. Geç döllenme diye bir durum var ama yine de sınıra yakın bir değer çıkardı herhalde gecikmeden sonra.muhtemelen stres kaynaklı gecikme belirtilerin de %80i psikolojik oluyor zaten bir çok zaman.
Tekrar test yaptırmadan bilemeyiz
Olablrde olmayablrde
Biraz daha bekleyeyim en azından 1 hafta olsum diyorum kadın doğuma gidip test yaptırcam bu seferTekrar test yaptırmadan bilemeyiz
Olablrde olmayablrde
Kadın doğuma gitmene gerek yok illaki canm sağlık ocağıda yapıyorBiraz daha bekleyeyim en azından 1 hafta olsum diyorum kadın doğuma gidip test yaptırcam bu sefer
Bu ay benim de basıma geldi ah o saçma gecikmeler yok mu bekarken kimin umurunda ama şimdiKan testi kaç tam olarak. Geç döllenme diye bir durum var ama yine de sınıra yakın bir değer çıkardı herhalde gecikmeden sonra.muhtemelen stres kaynaklı gecikme belirtilerin de %80i psikolojik oluyor zaten bir çok zaman.
Bi önce ki adetimin üstünde 38 gün geçti bilemiyorum inşallah hamileyimdirDeğerinize göre hamile değilsiniz ; hamilelik belirtileri psikolojik olarak çok çok etken genellikle adet görmeyle karıştırılıyor malesef .. son adet tarihiniz çok önemli bu konuda ama geç döllenme olduysa dahi normal adet gibi değil lekelenme tarzı olması gerekiyor tabi kişiden kişiye değişebilir .. anladığım kadarıyla 10 gün önce adet olmuşsunuz adetten sonra hamile kaldıysanız gözükmez kanda dahi fakat geç döllenmeyse 10 güne görebilirsiniz .. inşallah hamilesinizdir
Aynen öyle daha günün gelmedem acaba hamile miyim diye sorguluyosun çol farklı şeylerBu ay benim de basıma geldi ah o saçma gecikmeler yok mu bekarken kimin umurunda ama şimdi6 gün gecikmeli oldum bende ama ne olma suan elimde soğan suyu var
Pko mu vardi sande canim?Bu ay benim de basıma geldi ah o saçma gecikmeler yok mu bekarken kimin umurunda ama şimdi6 gün gecikmeli oldum bende ama ne olma suan elimde soğan suyu var
Çok teşekkür ederim inşallahKadın doğuma gitmene gerek yok illaki canm sağlık ocağıda yapıyor
Eczaneden kaset testlede yapabilrsn
Netleşince kadındoğuma gidersin
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
Yok canım hiç şaşmaz ama yılda bir iki gecikme yaşanırPko mu vardi sande canim?
Maalesef öyle ya sinir dayanmaz böyleAynen öyle daha günün gelmedem acaba hamile miyim diye sorguluyosun çol farklı şeyler
Soğan suyu pko yoksa da ićildiğini bilmiyodumYok canım hiç şaşmaz ama yılda bir iki gecikme yaşanır
Sancı dindirsin diye içiyorum cnm herkese iyi gelen birsey . Kuzenim onla hamile kaldı doktor olmaz derkenSoğan suyu pko yoksa da ićildiğini bilmiyodum
Onu bende çok duydum canım eğet adet olursam bende denicem nasıl yapıyosun sen yada kaç gün yapılması gerekiyoSancı dindirsin diye içiyorum cnm herkese iyi gelen birsey . Kuzenim onla hamile kaldı doktor olmaz derken ☺☺☺ Her haltı deniyoruz İşte ya tutarsa hesabı
Bunun pek çok nedeni var en önemlisi de gebelik inşallah 5 gün daha geçse net şekilde görebilirsinizBi önce ki adetimin üstünde 38 gün geçti bilemiyorum inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?