Kızlar hamile olabilir miyim

Ayyyyyssssseguull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
17
6
36
27
Kızlar ben 5 aydır korunmuyorum ve çocuk istiyorum bi kaç aydır adet gecikmeleriö oluyo bu ayda oldu ama adet ağrım hiç olmadı bundan yaklaşıl 10 gün önce oldu bidaha da olmadı adetim bi gün gecikince tam bir gün bile değil dayanamayıp test yaptırdım negatif çıktı 5 gün oldu hala adet olmadım ve hamilelik belirtilerim var çok sizce böyle bişey olabilir mi kan testinde çıkmaya bilir mi daha önce böyle birşey yaşayan var mı lütfen yardımcı olın

Kan testi kaç tam olarak. Geç döllenme diye bir durum var ama yine de sınıra yakın bir değer çıkardı herhalde gecikmeden sonra. muhtemelen stres kaynaklı gecikme belirtilerin de %80i psikolojik oluyor zaten bir çok zaman.

Biraz daha bekleyeyim en azından 1 hafta olsum diyorum kadın doğuma gidip test yaptırcam bu sefer
Kadın doğuma gitmene gerek yok illaki canm sağlık ocağıda yapıyor
Eczaneden kaset testlede yapabilrsn
Netleşince kadındoğuma gidersin
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah

Değerinize göre hamile değilsiniz ; hamilelik belirtileri psikolojik olarak çok çok etken genellikle adet görmeyle karıştırılıyor malesef .. son adet tarihiniz çok önemli bu konuda ama geç döllenme olduysa dahi normal adet gibi değil lekelenme tarzı olması gerekiyor tabi kişiden kişiye değişebilir .. anladığım kadarıyla 10 gün önce adet olmuşsunuz adetten sonra hamile kaldıysanız gözükmez kanda dahi fakat geç döllenmeyse 10 güne görebilirsiniz .. inşallah hamilesinizdir

Bu ay benim de basıma geldi ah o saçma gecikmeler yok mu bekarken kimin umurunda ama şimdi 6 gün gecikmeli oldum bende ama ne olma suan elimde soğan suyu var

Bi önce ki adetimin üstünde 38 gün geçti bilemiyorum inşallah hamileyimdir

Bi önce ki adetimin üstünde 38 gün geçti bilemiyorum inşallah hamileyimdir
Bunun pek çok nedeni var en önemlisi de gebelik inşallah 5 gün daha geçse net şekilde görebilirsiniz İnşallah hamilesinizdir
Pko varsa adette gecikmeler yaşanıyor , strest başlı başına gecikme sebebi zaten ne ay beklesem o ay gecikmesi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…