Kızlar hamile olabilir miyim

Kesinlikle soğan kürünü tavsiye ederim kızlar eşinizle birlikte hemde bende pko filan yoktu ama onun sayesinde eşimin değerleri çok çok iyi toparladı ve ay hamile kalmıştım

Doktora gidip herşeyime baktırdım iki ay önce hiç bişey çıkmadı bekleyip görcez inşallah hamileyimdir

Doktora gidip herşeyime baktırdım iki ay önce hiç bişey çıkmadı bekleyip görcez inşallah hamileyimdir
İnşallah o zaman lütfen kendinizi strest yapmayın ve çok ağır kaldırmayın en kısa zamanda güzel haberlerinizi ve dualarınızı bizlerden eksik etmeyin

Onu bende çok duydum canım eğet adet olursam bende denicem nasıl yapıyosun sen yada kaç gün yapılması gerekiyo
Canım aslında adet bitince başlayın diyorlar ama bende sancı oldu diye adetle başladım sabah bir bardak yapıyorum kendime bir büyük soğanın çeyreğini koyuyorum o ki suyu kaynayınca sarı yenge donsun sonra kaynatıyorum bi kaç dakika ve altını kapatıp demlenmeye bırakıyorum gazını kapatıp cezvenin sonra ılıyınca içiyorum aç karnına . Ilıdığı zaman kokusu tadi cok rahatsız etmiyor .. 10 gün içiçeksn sonra bırakacaksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…