Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Maral72

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
315
165
23
28
Benim adetim 3 gün gecikti yarın 4. Günüm olcak Olcam sanıyorum olmuyorum.. iki senedir hiç korunmuyoruz eşimle ama hiç hamile olmadim. evlendigimden beri adetlerim çok düzenli 28. Gün mutlaka olur hiç sasmaz. Birtek geçen ay 2 gün erken adet oldum bu ay ise olmadım daha sizce hamilemiyim korkuyorum test yapmaya yanımda olun lütfen hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum..

Benim adetim 3 gün gecikti yarın 4. Günüm olcak Olcam sanıyorum olmuyorum.. iki senedir hiç korunmuyoruz eşimle ama hiç hamile olmadim. evlendigimden beri adetlerim çok düzenli 28. Gün mutlaka olur hiç sasmaz. Birtek geçen ay 2 gün erken adet oldum bu ay ise olmadım daha sizce hamilemiyim korkuyorum test yapmaya yanımda olun lütfen hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum..
3 gün kala comfort erken gebelik testi ile sabahına da kaset testte öğrendim silikle 🥰😇 yap canım korkunun faydası yok bişeye rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲

3 gün kala comfort erken gebelik testi ile sabahına da kaset testte öğrendim silikle 🥰😇 yap canım korkunun faydası yok bişeye rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
Allah bağışlasın insallah canım benim yerim onu ben 😘 peki adetin geçince belirtilerin oldu mu hiç ?

Benim adetim 10 gün geçiyordu kahvemsi bi leke gelmişti hasta olcam dedim olmayınca test yaptım öğrendim

Allah bağışlasın insallah canım benim yerim onu ben 😘 peki adetin geçince belirtilerin oldu mu hiç ?
Adetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladı
İnşallah seninde vardır 🤲🥰

Adetime 3 gün kala test yaparak öğrendim.. tüm belirtilerim adet belirtileriyle aynıydı..

Adetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladı
İnşallah seninde vardır 🤲🥰
Maşallah sana canım benim 🧿😘 inşallah vardır dua edermisin çok korkuyorum yoktur diye

Merhaba arkadaşım nasılsın 😘😘 ya böyle bişey oldu bu ay bende anlamadım ama korkuyorum eşimde biliyor onunda hayal kırıklığına ugramasini istemiyorum hiç
İyiyim canım benim sen nasılsın? Hayırlısı olsun inşallah çokta düşünme inşallah güzel sonuçlanır :KK19:

Fiyat nedir o testin birde benim 2 gün sonra. Acaba çıkarmı net sonuc

ilki geç döllenmeydi 10 gün gecikmeyle öğrendim, ikincisini 4 gün kala

Back
X