Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün itibariyle 7 hafta 1 günlük hamileyim takip ediyorum, tam olarak 0.5 kilo almışım. İştahım felaket arttı çok korkuyorum o yüzden ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum fakat doymuyorumMerhaba kızlar hamileliğinizin ilk ayları kaç kilo aldınız ?
Benim 10 haftalik bende doymuyorum annem surekli uyariyor ama dikkat etmeye calisiyorumBugün itibariyle 7 hafta 1 günlük hamileyim takip ediyorum, tam olarak 0.5 kilo almışım. İştahım felaket arttı çok korkuyorum o yüzden ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum fakat doymuyorum![]()
Aslında çok zayıf birisi de değilim normalde yani çok dert etmiyorum ama belli bir aydan sonra ödem de olacak ondan korkuyorum. Süreçte bebek sağlıklı olsun da aldığım kiloyu dert etmek istemiyorumBenim 10 haftalik bende doymuyorum annem surekli uyariyor ama dikkat etmeye calisiyorum![]()
Ben 16+5 günlük gebeyim. Bu zamana kadar hiç kilo almadım aksine 11 kilo verdim. Şiddetli mide bulantısı beni maaf etti. Hala daha bitmiş değil. Bakalım doğuma kadar neler olacakMerhaba kızlar hamileliğinizin ilk ayları kaç kilo aldınız ?