Kizlar hamileligin ilk aylari kac kilo aldiniz?

h-k35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
5
1
1
33
Merhaba kızlar hamileliğinizin ilk ayları kaç kilo aldınız ?

İlk aylar kilo almamaya çalışın son aylar ister istemez alıyorsunuz ben toplam 13 kilo almıştım

Bugün itibariyle 7 hafta 1 günlük hamileyim takip ediyorum, tam olarak 0.5 kilo almışım. İştahım felaket arttı çok korkuyorum o yüzden ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum fakat doymuyorum

Bugün itibariyle 7 hafta 1 günlük hamileyim takip ediyorum, tam olarak 0.5 kilo almışım. İştahım felaket arttı çok korkuyorum o yüzden ekmeksiz beslenmeye çalışıyorum fakat doymuyorum
Benim 10 haftalik bende doymuyorum annem surekli uyariyor ama dikkat etmeye calisiyorum

Benim 10 haftalik bende doymuyorum annem surekli uyariyor ama dikkat etmeye calisiyorum
Aslında çok zayıf birisi de değilim normalde yani çok dert etmiyorum ama belli bir aydan sonra ödem de olacak ondan korkuyorum. Süreçte bebek sağlıklı olsun da aldığım kiloyu dert etmek istemiyorum

Valla ben birinci ve ikinci hamileliklerimi 20 şer kilo ile tamamlamıştım. 3. De bende gebelik şekeri çıktığı için diyet yaptım toplamda 4.5 kilo almıştım bebeğim 3 kilo 400 doğmuştu.

77 kilo ile hamile kaldım 24 haftalik oldum şuan 78 kiloyum bebegin kilosu 576 gr iştahım yok zorla yemeğe çalışırım endişeliyim neden kilo almıyor tup bebek ilaclarida normalde kilo aldırır ama ben hiç almıyorum yarın tahlil vereceğim inşallah bir şey yoktur

28+4 de hala kilo almadım hatta -1 kilodayım. Ancak bu hem kişinin bünyesi ile alakalı hem de beslenme şeklinin önemi var.
Boyuma göre ideal kilomdan zaten 10 kilo fazlayım bu arada..

14+3teyim 1.5 kilo almışım, sonradan 500 gram verdim şuan 1 kilo almışım gibi

Ben 16+5 günlük gebeyim. Bu zamana kadar hiç kilo almadım aksine 11 kilo verdim. Şiddetli mide bulantısı beni maaf etti. Hala daha bitmiş değil. Bakalım doğuma kadar neler olacak

10 haftalık gebeyim sabah tartılarına göre 1 kilo aldım ama akşam aradaki fark 3 kiloya kadar çıkıyor. Karnımda inanılmaz bi şişlik var bence 10 kilo almış gibiyim

Toplamda 5 kilo aldım
51 ile hamile kaldım 56 ile doğuma gittim

52.5 ile hamile kaldim 3 ayin sonunda 50 kiloydum. Artik 14 haftaligim suan 50.5-51 kilo geliyorum. Bebegin kilosu herseyi normal doktorumda zaten ilk uc ay kilo alma beklemiyoruz demisti cunku bebek minicik

24 haftalık hamileyim toplam 2 kilo aldım bebeğin kilosu 710 du en son kontrolde gelişimi önden gidiyor..
İlk aylar kilo almamaya özen gösterin ileriki dönemlerde alacaksanız zaten birde sağlıklı beslenirseniz bebeğiniz daha çok siz daha az kilo alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…