kızlar hamileliğin ilk aylarında ilişkinin bi sakıncası varmıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 7 haftalık hamileyim,dr.um bana haftada 2 kez olabilir dedi,çok fazla ilişkiye girmek enfeksiyon riskini artırıryormuş öyle dedi.

kizlar selam araniza yeni katildim ben konu acmayi beceremedim bana burdan biraz bilgi verirseniz sevinirim..adetim 5 gun gecikti 2 tane test yaptim negatif cikti ama bel agrisi ve gogus agrim cok simdiye kadar hic gogus agrisi cekmedim ilk defa bu ay boyle oldum ve normalde adetimden 3 gun once adet olurdum nolur yardimci olun

benim adet ağrılarım gibi ağrım oluyordu, gögsüme dokunamıyordum ateş topu gibi bel desen kopacaktı. test yaptım negatif çıktı.adetim geçeli bir hafta olunca baktım test yaptım pozitif çıktı. kesinlikle ilaç anytibiyotik tarzı birşeyler kullanma bekle, benim testimde çok ince bir çizgi haldeydi, sonraki testler kalınlaştı. hayırlısı. bir de kandan baktır derim, kan daha kesin sonuç veriyor
:49:

hamileliğin ilk aylarında, cinsel ilişkiden sonra, kasığınızda ağrı oluormu? bu normal midir?

kizlar selam araniza yeni katildim ben konu acmayi beceremedim bana burdan biraz bilgi verirseniz sevinirim..adetim 5 gun gecikti 2 tane test yaptim negatif cikti ama bel agrisi ve gogus agrim cok simdiye kadar hic gogus agrisi cekmedim ilk defa bu ay boyle oldum ve normalde adetimden 3 gun once adet olurdum nolur yardimci olun

canım beta hcg n düşükse , idrar testinde çıkmaz. kan testi vermen lazım. benm idrarda çıkmadı. kanda çıktı :) 5 haftalığız :)

Arkadaslar gebeligin ilk aylarında ilişkiye girilir mi ve benim kasıklarımda agrı var bazen şiddetli oluyo doktora dedim agrılarm var diye normal bebek tam yerleşiyo dedi ama bazen dayanılmıcak gibi oluyo uzanıyorm ve hala da hafif agrılarm var gebeligimn 5. haftasındayım

Back
X