Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek oğlundan ilk torunu kızından var 2 tane ama karakter olarak bencil biri. görümcemin durumu kötü kızına pantolon alamamış benim kaynana kendine bilezik alıyo öyle işte
canım bu dönemde senin ve bebeğin için stres çok kötü sakın hiçbişeye sinir yapma, moralini bozma eşin iyi Allah bozmasınona fazla işin düşmesin elinden geldiği kadar görüşme ki moralinde bozulmasın. hani asla gitme demiyorum ama sık sık gitme ki canın sıkılmasın boşyere
Şimdi kendi hasta gidiyoruz yanına ama artık eskisi gibi annecim annecim olamam yaptığı çok ayıp önceden de kaba saba cahilce çok hareketi vardı ama bunu gerçekten hazmedemedim mesafem olacak artık . haklısın bebişde ben de strese girmemk için mesafe koyacağız
evet cnım böyle ol , inan bu hayatta birileriyle aramıza mesafe koymazsak bizi en çok onlar strese sokuyo kendini düşün bebişini düşün[
bugün varlar yarın yoklar eşimle çocuğumla ben evimde huzurlu olayımda gerisi boş.. ama 3 günlük dünyada insan kırmaya değermi işte öyle ......
evet cnım böyle ol , inan bu hayatta birileriyle aramıza mesafe koymazsak bizi en çok onlar strese sokuyo kendini düşün bebişini düşün[
bugün varlar yarın yoklar eşimle çocuğumla ben evimde huzurlu olayımda gerisi boş.. ama 3 günlük dünyada insan kırmaya değermi işte öyle ......
değmez de bazı insanlar çok cahil olabiliyor,
Eşim melek gibidir sağ olsun elinden geldiğince yardım eder herşeyimi yapar. Ama kayınvalidemi anlatsam roman olur yaniGeçen gün gittik milattan önce örmüş bir sürü yelek ceket. Bi görseniz hepsi iğrenç yani kız şeyleride var arasında cart mı cart bi fıstık yeşil iki düğmeli yelek tam kız işi yani. Aaaaa bi gördüm bu kız için anne dedim
Bi baktım beyaz yelek düğmeleri pembe
Şuana kadar bize aldıkları sadece bi ateş ölçer onuda istemedim. İstememe nedenimde birgün oturuyoruz kaynanam bebek arabasını baban alacak falan. Neyse baba dedim beğendik biz aaaa olmaz misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi. Neyse sesimi çıkarmadım. Üstüne demesin mi bi yerde gümrükte kalan mallar satılıyormuş ucuzmuş falan ordan bakmış. Görümcemin kızınada pierre cardinden almışlar bebek arabasını düşünün yani aradaki farkı. Eşimede söyledim bize onumu layık gördün baba demiş. Sonuç olarak gittik kendimiz chiccodan beğendiğimiz bebek arabasını aldık. Bebek beşiği var ilk doğduğunda yatak odamızda yanımıza alalım diye. Onun içine çarşaf lazımmış o da görümcemin kızından kalma yeşil insan iki metre kumaş alırda yeni diker yaaa bi insan bu kadar mı özensiz olur inanın sinirden erken doğumuma neden olacaklar. Geçende temizlik yaptım çok yorulmuşum nerdeyse sabaha kadar oturduk eşimle belimin ağrısından. Eşime ertesi gün diyormuş ki söyleseydi ben yardım ederdim banada farklı konuşuyor valla hasta olmasam yardım ederdim
![]()
Benimkilere çok benziyo aynı şeyler benim de başıma gelecek çünkü 15 aylık evliyim yoğurt kabına ekilmiş aşk merdiveni çiçeğinden başka bir çöplerini görmedim :) salla gitsin sen herşeryin en iyisini kendin alırsın . çocuklar da öyle akıllı ki kim ii kim kötü ayırt ediyo sevgisiz bencil cimri insanlar için takmaya değmez
Benimkilere çok benziyo aynı şeyler benim de başıma gelecek çünkü 15 aylık evliyim yoğurt kabına ekilmiş aşk merdiveni çiçeğinden başka bir çöplerini görmedim :) salla gitsin sen herşeryin en iyisini kendin alırsın . çocuklar da öyle akıllı ki kim ii kim kötü ayırt ediyo sevgisiz bencil cimri insanlar için takmaya değmez
Bizimde 14. ayımız bitti 28 Eylülde:)
Eşlerimizin adı da aynı :) bebişine isim ne koyacaksın
Ben Demir istiyordum çoook hemde ama eşim ailem falan hiç beğenmediler. Bari Emir olsun dedik Emir olacak nasipse[/QUOTE
ALLAH uzun sağlıklı ömür nasip etsin analı babalı ben de erkek olursa Tuğkan Kız olursa Tuğsem koyacağım .. tuğba &turgay olunca dedik çocuk da t ile başlasın