- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
Evet alalım hikayeleri,bazen enteresan şeyler çıkabiliyo :)) merak ediyorum nasıl öğrendiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçektende sıradanmışBizimki cok siradan. Esime gebelik testi aldirdim. Adetim 2 gun gecikmisti. Kayinvalidemdeydik bayram tatilinde. Tuvalette yaptim. Cift cizgiyi gordum. Esime gosterdim beraber mutlu olduk sevindik![]()
Evet yaa hemen ümidi kaybetmemek lazımBen adetimden 5 gün önce yaptım çıkmadı oturdum ağladım güzelce aradan iki gün geçti lekelenme oldu yaptım testi tekrar hafif çizgi çıktı hemen eşime söyledim kan verdik ve kurban bayramın 3. Günüydü
Gerçektende sıradanmışama ne güzel :))
Aynen yaa ilkin heyecanı bi başka oluyo herhalde,hemde sizde çok istiyomuşsunuz..ne güzel şimdi ne kadarlığız ?O anki o heyecan ve sevinc tarif edilemez. Ilk gebeligim (bos gebelik) daha heyecanliydi. 2 yildir cocugumuz olmuyordu. Adetim gecikmisti bi de kendimi garip hissediyordum. Test yaptim silik cizgi cikti. Pozitif degildir hayal goruyorsun dedi esim diye cope attim. Sonra yataga geldim geri, dedi ki esim "orada kapi gibi ikinci cizgi vardi" hemen kosa kosa gittim copten cikarttim testiertesi gun kanda da cikinca esim o aksam heyecandan uyuyamamisti beni uyandirip durdu. Uyumak istiyorum rahat birak beni dedim. Napayim cok heyecanliyim demisti. O duygulari yasamak cok cok guzel.
21+3 olduk cok sukur. 5 aylik yaniAynen yaa ilkin heyecanı bi başka oluyo herhalde,hemde sizde çok istiyomuşsunuz..ne güzel şimdi ne kadarlığız ?
MaşALLAH.cinsiyet ne ? :)21+3 olduk cok sukur. 5 aylik yani![]()
Aminn herkes sağ salim kucağına alsın inşALLAH..bende ilk hamileliğimde yapmadığım ağır aktivite kalmamışdı :)Kızlar benimki planlı bir gebelikti..ancak öyle şeyler oldu ki hamile oldugumu öğrendiğimde şok oldum.kızlar benim.belirtilerim yoktu olan belirtiler de adet belirtileriydi.sivilcem bile çıkmıştı kesin dedim adet olacam bir hafta vardı adetime.evi baştan aşağı temizledim perdeleri taktım koltukları çektim.karda arkadaşlarla zıpladık oynadık...yapmadığım halt kalmadı diyebilirim adetime üç gün kala yani yılbaşı günü sabah çok kötü bir kaşık ve karın ağrısı mı desem sancısi mi desem nefes aldırmadı bana.20 dk sürdü geçti. Bende şüphelendim acaba mi?dedim gittim.test aldim ikinci çizgi silik çıktı.inanamadım bozuktur dedim olsa hissederim dedim.kan tahlili yaptırdık Ben şok.şimdi 6 haftalik hamileyim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu...mükemmel...sağ salim kucağıma almayı nasip etsin...
21+3 olduk cok sukur. 5 aylik yani![]()
Aminn sağlıklı doğumlar inşALLAH :))Merhaba adetime 2 gün kala test yaptım çıkmadı sonra 2 gün geçti adetimde n eşim sağlık ocağına kan testine götürdü sonuç 513.8 di ve eşime odadan bağırdım hamileyim diye ve çok afallladik şuan 21 haftaligim Allah isteyen herkese nasip etsin
Herkese inşallah dualarım isteyen herkeseAminn sağlıklı doğumlar inşALLAH :))
Ama şimdi düşük tehlikem var biraz.doktor iğne yaptılar progestan da alıyorum. İnşallah haftaya kalp atışını duyacaz rahatlayacaz.inşallah amin canım benim.Aminn herkes sağ salim kucağına alsın inşALLAH..bende ilk hamileliğimde yapmadığım ağır aktivite kalmamışdı :)
Ben istediğm için ve planımda eşime süpriz yapmak olduğu için testim hep vardı. Adetime 3 4 gün kala misafrm vardı o gün fazla ayakta kaldım. Sonrasında misafrler varken baya yoğun akıntı geldiğini hissttm. Onlar gidince yaptım çıkmadı. Bende gittm bulaşkları hallettm. 1 2 saat sonra geldim öylesine baktım. Hafiften bi çizgi var. Önce emin olana kadr beklemek istedim eşime söylemek için ama dayanamadım tabi. Ve gittm hemen bi çift bebek ayakkabası aldım. Not yazıp kuruyemş çekmecesine koydumEvet alalım hikayeleri,bazen enteresan şeyler çıkabiliyo :)) merak ediyorum nasıl öğrendiniz ?
Erkekim gelecek insallah.MaşALLAH.cinsiyet ne ? :)