Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Evet alalım hikayeleri,bazen enteresan şeyler çıkabiliyo :)) merak ediyorum nasıl öğrendiniz ?

Bizimki cok siradan. Esime gebelik testi aldirdim. Adetim 2 gun gecikmisti. Kayinvalidemdeydik bayram tatilinde. Tuvalette yaptim. Cift cizgiyi gordum. Esime gosterdim beraber mutlu olduk sevindik :D

Ben adetimden 5 gün önce yaptım çıkmadı oturdum ağladım güzelce aradan iki gün geçti lekelenme oldu yaptım testi tekrar hafif çizgi çıktı hemen eşime söyledim kan verdik ve kurban bayramın 3. Günüydü

Gerçektende sıradanmış :KK70: ama ne güzel :))

O anki o heyecan ve sevinc tarif edilemez. Ilk gebeligim (bos gebelik) daha heyecanliydi. 2 yildir cocugumuz olmuyordu. Adetim gecikmisti bi de kendimi garip hissediyordum. Test yaptim silik cizgi cikti. Pozitif degildir hayal goruyorsun dedi esim diye cope attim. Sonra yataga geldim geri, dedi ki esim "orada kapi gibi ikinci cizgi vardi" hemen kosa kosa gittim copten cikarttim testi :D ertesi gun kanda da cikinca esim o aksam heyecandan uyuyamamisti beni uyandirip durdu. Uyumak istiyorum rahat birak beni dedim. Napayim cok heyecanliyim demisti. O duygulari yasamak cok cok guzel.

O anki o heyecan ve sevinc tarif edilemez. Ilk gebeligim (bos gebelik) daha heyecanliydi. 2 yildir cocugumuz olmuyordu. Adetim gecikmisti bi de kendimi garip hissediyordum. Test yaptim silik cizgi cikti. Pozitif degildir hayal goruyorsun dedi esim diye cope attim. Sonra yataga geldim geri, dedi ki esim "orada kapi gibi ikinci cizgi vardi" hemen kosa kosa gittim copten cikarttim testi :KK70: ertesi gun kanda da cikinca esim o aksam heyecandan uyuyamamisti beni uyandirip durdu. Uyumak istiyorum rahat birak beni dedim. Napayim cok heyecanliyim demisti. O duygulari yasamak cok cok guzel.
Aynen yaa ilkin heyecanı bi başka oluyo herhalde,hemde sizde çok istiyomuşsunuz..ne güzel şimdi ne kadarlığız ?

Kızlar benimki planlı bir gebelikti..ancak öyle şeyler oldu ki hamile oldugumu öğrendiğimde şok oldum.kızlar benim.belirtilerim yoktu olan belirtiler de adet belirtileriydi.sivilcem bile çıkmıştı kesin dedim adet olacam bir hafta vardı adetime.evi baştan aşağı temizledim perdeleri taktım koltukları çektim.karda arkadaşlarla zıpladık oynadık...yapmadığım halt kalmadı diyebilirim adetime üç gün kala yani yılbaşı günü sabah çok kötü bir kaşık ve karın ağrısı mı desem sancısi mi desem nefes aldırmadı bana.20 dk sürdü geçti. Bende şüphelendim acaba mi?dedim gittim.test aldim ikinci çizgi silik çıktı.inanamadım bozuktur dedim olsa hissederim dedim.kan tahlili yaptırdık Ben şok.şimdi 6 haftalik hamileyim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu...mükemmel...sağ salim kucağıma almayı nasip etsin...

Kızlar benimki planlı bir gebelikti..ancak öyle şeyler oldu ki hamile oldugumu öğrendiğimde şok oldum.kızlar benim.belirtilerim yoktu olan belirtiler de adet belirtileriydi.sivilcem bile çıkmıştı kesin dedim adet olacam bir hafta vardı adetime.evi baştan aşağı temizledim perdeleri taktım koltukları çektim.karda arkadaşlarla zıpladık oynadık...yapmadığım halt kalmadı diyebilirim adetime üç gün kala yani yılbaşı günü sabah çok kötü bir kaşık ve karın ağrısı mı desem sancısi mi desem nefes aldırmadı bana.20 dk sürdü geçti. Bende şüphelendim acaba mi?dedim gittim.test aldim ikinci çizgi silik çıktı.inanamadım bozuktur dedim olsa hissederim dedim.kan tahlili yaptırdık Ben şok.şimdi 6 haftalik hamileyim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu...mükemmel...sağ salim kucağıma almayı nasip etsin...
Aminn herkes sağ salim kucağına alsın inşALLAH..bende ilk hamileliğimde yapmadığım ağır aktivite kalmamışdı :)

Evet alalım hikayeleri,bazen enteresan şeyler çıkabiliyo :)) merak ediyorum nasıl öğrendiniz ?
Ben istediğm için ve planımda eşime süpriz yapmak olduğu için testim hep vardı. Adetime 3 4 gün kala misafrm vardı o gün fazla ayakta kaldım. Sonrasında misafrler varken baya yoğun akıntı geldiğini hissttm. Onlar gidince yaptım çıkmadı. Bende gittm bulaşkları hallettm. 1 2 saat sonra geldim öylesine baktım. Hafiften bi çizgi var. Önce emin olana kadr beklemek istedim eşime söylemek için ama dayanamadım tabi. Ve gittm hemen bi çift bebek ayakkabası aldım. Not yazıp kuruyemş çekmecesine koydum:anneadayı: sonrada ordann bisy istedim. Esim ilk farktmedi falan baya komik oldu. Resmen gormedi oysaki gayet gorunur biyerdeydi. Neticede gördü ilk şeyide eminmisn oldu. Öyle baya baya çift çizgiyi net görene kadar da inanamadı:KK200:

Çalıştığım marketin tüm agir islerini yaptıktan sonra bir turlu olamadigim adetin artik gelebilmesi aşırı bel ve kasik agrilarimin dinmesi amacıyla adet söktürücü iğne olmak icin esimle iş çıkışı acile gittik şüphem vardi ama hic ummuyordum eşim sinir küpüydü iş yerinde çok yorulmuş oda sonuç beklerken söylenip duruyordu haberi yok tabi gebelik testi sonucu beklediğimizden hic aklına gelmiyor... Sonuç çıktı bn tek basıma almaya gittim aldım gördüm inanamadim doktora kostum dedi pozitif 4 yada 5 haftalık benim kalp durcakti.. Eşime gittim hadi gidelim dedim suratimda koca bi gülümseme:rolleyes: noldu dedi hiiiç pozitif dedim ne pozitif dedi hamileymisim yani dedim çok ciddi bi tonla ciddi misin dedi ve ustune hic bisi demedi sevinc gosterisi yok bi siritma gulme sarilma hic biri yok şok oldu adam :KK57:

Back
X