Lekelenme 1 gün oldu sadece bel ağrım ve kasıklarda hassasiyet var sadece günlerdir beta takip edicem işte bakalımLekelenmelerin Kaç gün sürdü peki canım. Bide ağrın adet ağrısı gibi miydi ve kaç gün sürdü acaba.
Benim adet günüm bugündü aslındaTebrik ederim canım. Peki yumurtlama takibi yaptın mı. Yani 168 sonucun çıkmış ya. Kaçıncı günündesin şuan
Yumurtlama takibi yaptimBenim adet günüm bugündü aslında
Ağrım 4gun sürdü ilk günden dördüncu güne kadar gittikçe şiddetlendi sonra 5.gun aniden bitti çok hafif oda bir kere felan oldu 5.gun nerdeyse yok artık ağrımBide ağrım kaç gün sürdü ve ağrı yoğunluğun nasıldı acaba
Ağrılarim bir anda bıçak saplamasi gibi ama bir kaç saniye sürüyordu benim sık sık amaLekelenmelerin Kaç gün sürdü peki canım. Bide ağrın adet ağrısı gibi miydi ve kaç gün sürdü acaba.
Yaa ne güzel. Bi daha olmaz inşallah. Benimde adet günüm dündü. Bende bugünle beraber 4 gündür ağrı çekiyorum. Lekelenmelerm biraz daha azaldı ama hala var. İnşallah benim de geçer. Yani bebeğimi etkileyecek bi durum değilse. Biraz daha yaşarım ağrı sorun değil. Ben anormal bi durum varmı diye endişe ediyorum aslında.Ağrım 4gun sürdü ilk günden dördüncu güne kadar gittikçe şiddetlendi sonra 5.gun aniden bitti çok hafif oda bir kere felan oldu 5.gun nerdeyse yok artık ağrım
Sağlıkla artar inşallah. Bende bıgün 3. Kanı verdim. BekliyorumLekelenme 1 gün oldu sadece bel ağrım ve kasıklarda hassasiyet var sadece günlerdir beta takip edicem işte bakalım
Sağol canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin korkma içini ferah tutYaa ne güzel. Bi daha olmaz inşallah. Benimde adet günüm dündü. Bende bugünle beraber 4 gündür ağrı çekiyorum. Lekelenmelerm biraz daha azaldı ama hala var. İnşallah benim de geçer. Yani bebeğimi etkileyecek bi durum değilse. Biraz daha yaşarım ağrı sorun değil. Ben anormal bi durum varmı diye endişe ediyorum aslında.
amin inşallah. çıktı mı kan sonucunuzSağlıkla artar inşallah. Bende bıgün 3. Kanı verdim. Bekliyorum
Amin inşallah sende canımSağol canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin korkma içini ferah tut
Ya ben bugün kadın doğum doktoruma gittim. Genel kan ve idrar ver hepsine bakalık dedi. Hcg çıkmamış yaamin inşallah. çıktı mı kan sonucunuz
Canım benimde o yerleşme kanaması bir gün geldi sadece şöyle oldu reglin 28 ci günunde geldi Yumurtanın catladigi gün yani asilama yapıldığı günden itibaren o günü 1 ci gün diye hesaplıyoruz 7 ci gününde geldi leke.top ignesi ucu kadar o kucuklukte 3 tane kahverengi leke gördüm ardına bidaha hiç leke görmedim o yerleşme kanamasiymis doktor öyle demişti. Kiminde de o yerleşme kanaması bir kac gün surebilirmis.doktorlar o lekeler kirmiziya veya pembeye dönmezse korkmayın diyorlarmış.ogluma hamileyken burdaki forumlarda çok okumuştum.ama yinede sen bi gecikmeden bir kadın doğuma gozuk istersen nolur nolmaz.Lekelenmelerin Kaç gün sürdü peki canım. Bide ağrın adet ağrısı gibi miydi ve kaç gün sürdü acaba.
Kahverengi akıntıyı söyledin demi korkulacak birşey yokmuş demiYa ben bugün kadın doğum doktoruma gittim. Genel kan ve idrar ver hepsine bakalık dedi. Hcg çıkmamış ya. Bi daha vermicem ya. Cuma gününü mü beklesem bilemedim
Söyledim canım. Progestan verdi bana. Keseyi görmeden ve değerlerim katlanmadan da bişy diyemiyor. Öylece beklicem bakalımKahverengi akıntıyı söyledin demi korkulacak birşey yokmuş demi
Ewet canım ya. Bende 3 gündür ara ara dürüyor. Pembe yada kırmızı değil şükür. Açık kahverengi şeklinde. Az az görüyorum. Doktor progestan verdi yarın gidip alacaz. Hamile kalmak zor. Hamileliği sağlıklı sürdürmek daha zorCanım benimde o yerleşme kanaması bir gün geldi sadece şöyle oldu reglin 28 ci günunde geldi Yumurtanın catladigi gün yani asilama yapıldığı günden itibaren o günü 1 ci gün diye hesaplıyoruz 7 ci gününde geldi leke.top ignesi ucu kadar o kucuklukte 3 tane kahverengi leke gördüm ardına bidaha hiç leke görmedim o yerleşme kanamasiymis doktor öyle demişti. Kiminde de o yerleşme kanaması bir kac gün surebilirmis.doktorlar o lekeler kirmiziya veya pembeye dönmezse korkmayın diyorlarmış.ogluma hamileyken burdaki forumlarda çok okumuştum.ama yinede sen bi gecikmeden bir kadın doğuma gozuk istersen nolur nolmaz.
Hamileliğimdeki ağrı aynı adet agrisiydi zerre farkı yoktu.kendimi adet olucam kesin diye sartlamistim o denli adet agrisiydi o yerleşme lekesini ben adet kanaması başlangıcı sandım.Gunlerce günlük pedle gezdim kesin adet olcam diye çünkü bildiğin adet sancısı hiçbir farkı yok çünkü çok adet sancısı çekerim hep o lekeyide gorunce aha dedim olucam kesin adet günlerce adet olucam diye bekledim.kesin dedim olmuyorum kesin bu ay zor sokulucem ondan lekeyi gordum bidaha bişey gelmedi dedim o denli hamileliği aklıma getirmiyorum test dahi yapmıyorum.halbuki aşılama yaptırmıştım kan testi vermem gerekiyor ama vermedim o lekeyi gordum sırf birde adet sanxisi var diye annemin zoriyla aşılamanın 14 dünde yapmam.gereken testi 16 sında yaptım sonuç pozitif.o adet ağrısı benim yakamı 9 ay bırakmadı hergun esime aha doguruyorum kesin deyip adamcağızi eli yüreğinde yataktan fırlatip bavulu kaptığı gibi taksi çağırıyorduLekelenmelerin Kaç gün sürdü peki canım. Bide ağrın adet ağrısı gibi miydi ve kaç gün sürdü acaba.
Onu bende kullanmıştım olasi bir düşük riskini önlüyorSöyledim canım. Progestan verdi bana. Keseyi görmeden ve değerlerim katlanmadan da bişy diyemiyor. Öylece beklicem bakalım
Korkma hiç canım inşallah sağlıklı.bir şekilde ilerlerEwet canım ya. Bende 3 gündür ara ara dürüyor. Pembe yada kırmızı değil şükür. Açık kahverengi şeklinde. Az az görüyorum. Doktor progestan verdi yarın gidip alacaz. Hamile kalmak zor. Hamileliği sağlıklı sürdürmek daha zor
Yaa kıyamam. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kuzum bende yumurtlama takibi yapıp meraktan erken gebelik testi yapmasaydım. Hamile oldupum aklımın ucundan bile geçmezdi. Gerçekten bildiğin adet sancısı. Ve lekeler falan. Hamilelikle alakası yok derdim. Tabi hamile oldupumu bilip bunlarında görünce. Bu seferde endişe etmeye başladım. Allahım yardımcımız olsunHamileliğimdeki ağrı aynı adet agrisiydi zerre farkı yoktu.kendimi adet olucam kesin diye sartlamistim o denli adet agrisiydi o yerleşme lekesini ben adet kanaması başlangıcı sandım.Gunlerce günlük pedle gezdim kesin adet olcam diye çünkü bildiğin adet sancısı hiçbir farkı yok çünkü çok adet sancısı çekerim hep o lekeyide gorunce aha dedim olucam kesin adet günlerce adet olucam diye bekledim.kesin dedim olmuyorum kesin bu ay zor sokulucem ondan lekeyi gordum bidaha bişey gelmedi dedim o denli hamileliği aklıma getirmiyorum test dahi yapmıyorum.halbuki aşılama yaptırmıştım kan testi vermem gerekiyor ama vermedim o lekeyi gordum sırf birde adet sanxisi var diye annemin zoriyla aşılamanın 14 dünde yapmam.gereken testi 16 sında yaptım sonuç pozitif.o adet ağrısı benim yakamı 9 ay bırakmadı hergun esime aha doguruyorum kesin deyip adamcağızi eli yüreğinde yataktan fırlatip bavulu kaptığı gibi taksi çağırıyorduöyle kaç kez o ağrılardan doğum yapana kadar acillik olduk sonuç 38 haftanın başında doğum yaptım
Daha bugün alıp kullamacam işte. Önce doktor keseyi görmeden ilaç veremem dedi. Sonra baktı ağrılarım var. Yazdı ilacıOnu bende kullanmıştım olasi bir düşük riskini önlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?