Asyabirce Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2021 189 100 48 11 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #121 teletabet .!.: Aşkım yazmaktan yoruldum değerim düşmüş bugün 245 istersen eski mesajlarıma bak Genişletmek için tıkla... Yaa anladımm özür dilerim görmedim mesajınızıı hakkımızda hayırlısı olsun
teletabet .!.: Aşkım yazmaktan yoruldum değerim düşmüş bugün 245 istersen eski mesajlarıma bak Genişletmek için tıkla... Yaa anladımm özür dilerim görmedim mesajınızıı hakkımızda hayırlısı olsun
T teletabet Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 426 107 23 26 11 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #122 Asyabirce .!.: Yaa anladımm özür dilerim görmedim mesajınızıı hakkımızda hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Yok canım niye özür diliyorsun yaşıyoruz sonuçta hayattasak sıkıntı yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah dış gebelik değildir yarın kontrole gideceğim
Asyabirce .!.: Yaa anladımm özür dilerim görmedim mesajınızıı hakkımızda hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Yok canım niye özür diliyorsun yaşıyoruz sonuçta hayattasak sıkıntı yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah dış gebelik değildir yarın kontrole gideceğim
Asyabirce Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2021 189 100 48 11 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #123 teletabet .!.: Yok canım niye özür diliyorsun yaşıyoruz sonuçta hayattasak sıkıntı yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah dış gebelik değildir yarın kontrole gideceğim Genişletmek için tıkla... Yazmaktan yoruldum dediniz ya yorduğum için diledim
teletabet .!.: Yok canım niye özür diliyorsun yaşıyoruz sonuçta hayattasak sıkıntı yok. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah dış gebelik değildir yarın kontrole gideceğim Genişletmek için tıkla... Yazmaktan yoruldum dediniz ya yorduğum için diledim
T teletabet Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 426 107 23 26 11 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #124 Asyabirce .!.: Yazmaktan yoruldum dediniz ya yorduğum için diledim Genişletmek için tıkla... Aşk olsun onun için de de dilemeyin
Asyabirce .!.: Yazmaktan yoruldum dediniz ya yorduğum için diledim Genişletmek için tıkla... Aşk olsun onun için de de dilemeyin
F Flowerswomen Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2022 167 35 48 26 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #125 teletabet .!.: Aşk olsun onun için de de dilemeyin Genişletmek için tıkla... Kanda çıkmadı ilk ama hamilesiniz değil mi
teletabet .!.: Aşk olsun onun için de de dilemeyin Genişletmek için tıkla... Kanda çıkmadı ilk ama hamilesiniz değil mi
T teletabet Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 426 107 23 26 8 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi teletabet #126 Flowerswomen .!.: Kanda çıkmadı ilk ama hamilesiniz değil mi Genişletmek için tıkla... Canım ne konuştuk hatırlamıyorum eski mesajları da bakamadım. Ama dış gebelik geçirdim maalesef
Flowerswomen .!.: Kanda çıkmadı ilk ama hamilesiniz değil mi Genişletmek için tıkla... Canım ne konuştuk hatırlamıyorum eski mesajları da bakamadım. Ama dış gebelik geçirdim maalesef