Kızlar hamilelik varmı sizce ?

Duygulu62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
56
31
3
35
Kızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor

Kızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Bu değerle kese görülür 2 gün sonra idrara sıkışık gidin karindan görülür sorularinizda yanıt bulur

Evet canım hamilesin gözün aydın, ne kadar geçti adetin🤗 kötü düşünme hemen ,önce bir doktor kontrolune git🙏💜

Tabii ki var degeriniz guzel masallah hayırlı olsun.☺️

Son adet tarihiniz ne zamandı acaba? Bu değerle kese karından gözükür. :)

Evet canım gözün aydın bana göre hamilelik var.değerin bayaa yüksek çıkmış maşallah 🧿

Yani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktir🌸🌸
Bende bu değerlerle öğrenmiştim 4 haftalikti bebeğim gayet normal değerleri

Back
X