Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu değerle kese görülür 2 gün sonra idrara sıkışık gidin karindan görülür sorularinizda yanıt bulurKızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Evet canım hamilesin gözün aydın, ne kadar geçti adetinKızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Çok teşekkür ederimTabii ki var degeriniz guzel masallah hayırlı olsun.![]()
Normalde bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadı sonuç buEvet canım hamilesin gözün aydın, ne kadar geçti adetinkötü düşünme hemen ,önce bir doktor kontrolune git
![]()
Teşekkür ederimBu değerle kese görülür 2 gün sonra idrara sıkışık gidin karindan görülür sorularinizda yanıt bulur
Son adet tarihiniz ne zamandı acaba? Bu değerle kese karından gözükür. :)Kızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Evet canım gözün aydın bana göre hamilelik var.değerin bayaa yüksek çıkmış maşallahKızlar bu sabah ıdrar testim pozıtıf çıktı beta hcg degerımde alttakı gıbı gebelık varmıdır sizce ? Boş gebelık dış gebelık aklıma bırsuru kötü şeyler gelıyor
Değeriniz maşallah çok iyi belki ikizdir olumlu düşününNormalde bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadı sonuç bu![]()
Gerçekten mi :) son adet tarıhım 27 HaziranSon adet tarihiniz ne zamandı acaba? Bu değerle kese karından gözükür. :)
Son adet tarihine göre 3 haftalıktır ortalama kese için erken siz yine gidin ama 2 haftaya görünür kesedeGerçekten mi :) son adet tarıhım 27 Haziran
Yani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktirGerçekten mi :) son adet tarıhım 27 Haziran
Yani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktir![]()
Benimxe son regl 27 haziran test yapsam mı diye düşünüyordum sizin değerinizin masAllah varGerçekten mi :) son adet tarıhım 27 Haziran
Benım adete 8 gün kala kahverengi akıntı geldı ordan anladım :)Benimxe son regl 27 haziran test yapsam mı diye düşünüyordum sizin değerinizin masAllah var
Benimde hafif sancilarim var bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBenım adete 8 gün kala kahverengi akıntı geldı ordan anladım :)
Bende bu değerlerle öğrenmiştim hayırlı olsunNormalde bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadı sonuç bu![]()
Bende bu değerlerle öğrenmiştim 4 haftalikti bebeğim gayet normal değerleriYani ben endişelendirmek istemem ama en kısa zamanda doktora gitmenizi öneririm. 3+5e göre değeriniz çok yüksek. Çoğul gebelik de olabilir tabi. Umarım sağlıklı bi gebeliktir![]()