Hamilesiniz bence test markası ne
Normal eczaneden aldığım test erken gebelik testleri değil normal olanHamilesiniz bence test markası ne
Bence hamilesin ben çizgiyi görüyorum kuruma çizgisi beyaz olur bu kırmızı resmen ben burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah yarın bir kan verin netleşsinNormal eczaneden aldığım test erken gebelik testleri değil normal olan
Hayla kararsızım acaba beklesem mi 9 günüBence hamilesin ben çizgiyi görüyorum kuruma çizgisi beyaz olur bu kırmızı resmen ben burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah yarın bir kan verin netleşsin
Regliniz geçti mi yada ne kadar varHayla kararsızım acaba beklesem mi 9 günüçok teşekkür ederim bu arada
Geçmedi 9 gün varRegliniz geçti mi yada ne kadar var
Evet bende çizgiyi gördüm bence bir kaç test alıp evde tekrar deneyin gününüz geçmeden gitmeyin derim beklemek çok yorucu olabiliyor
O zaman gitmiyorum test alıp tekrar denicemEvet bende çizgiyi gördüm bence bir kaç test alıp evde tekrar deneyin gününüz geçmeden gitmeyin derim beklemek çok yorucu olabiliyor
Erken gebelik testi alın bendede hep böyle çıktı ama yalancı poziti1
Ya şöyle ben 1 hafta öncede yaptım gene sili çıkıyordu ama gözle zar zor görüyordum çizgiyi kan verdim bişi çıkmadı sonra bunu yaptım dün bu şekil çıktı anlamadım ki bendeErken gebelik testi alın bendede hep böyle çıktı ama yalancı pozitifti
Bizimle de paylaşın mutlaka olacağı varsa olur endişelenmeyin hakkınızda hayırlısı olsunO zaman gitmiyorum test alıp tekrar denicem
Erken gebelik testi yaptım malesef düz tek çizgi hangisine inanacağımı bilmiyorumBizimle de paylaşın mutlaka olacağı varsa olur endişelenmeyin hakkınızda hayırlısı olsun
Sıkma canını yalancı pozitif gösteren çok test var sen yine de üç gün arayla testleri tekrarlarsın yoksa da üzülme sağlık olsun ben 5 yıl bekledimErken gebelik testi yaptım malesef düz tek çizgi hangisine inanacağımı bilmiyorum
Amin inşallahSıkma canını yalancı pozitif gösteren çok test var sen yine de üç gün arayla testleri tekrarlarsın yoksa da üzülme sağlık olsun ben 5 yıl bekledim
Allah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
Maalesef bana erken kaset testler hep var gösterdi ama regl oldum bu ay daha az test aldımAmin inşallah
Rabbim bütün anne olmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaMaalesef bana erken kaset testler hep var gösterdi ama regl oldum bu ay daha az test aldım
Markası ne testin artimed ise güvenmeYa şöyle ben 1 hafta öncede yaptım gene sili çıkıyordu ama gözle zar zor görüyordum çizgiyi kan verdim bişi çıkmadı sonra bunu yaptım dün bu şekil çıktı anlamadım ki bende
Hangisi erken gebelik mi normal olan mıMarkası ne testin artimed ise güvenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?