Kızlar hamilelikte ne zaman başlar?

Ebrulii33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
41
27
3
29
Halsizlik,iştahsızlık, sürekli bi sersem olma uykulu olma. Bu gibi belirtiler ne zaman başlar? Psikololij mi yapıyorum acaba 7 haftalık hamileyim.

Halsizlik,iştahsızlık, sürekli bi sersem olma uykulu olma. Bu gibi belirtiler ne zaman başlar? Psikololij mi yapıyorum acaba 7 haftalık hamileyim.
Allah tamamına erdirsin
Bende 5+2 hamileyim bende halsizlik isteksizlik var bel ağrısı ara ara kramp giriyor kasıklarıma mide bulantısı yok galiba 7 . Hafta başlar

Benim de o haftalarda başlamıştı
Bulanti ne zaman başladı sizde bende diğer 3 dusugumde bulantı başlamadan düştü kalp atımı devam etmedi 7. Haftaya gelince düşüyor inşallah bu durur onun için bulantıyı bekliyorum bulantı bebeğin canlanmasına dair belirtiymis

Ben de ne bulantı oldu ne de halsizlik sadece uyku oluyordu o da çalıştığım için çok yorucu işim var ondan kaynaklı

Bulanti ne zaman başladı sizde bende diğer 3 dusugumde bulantı başlamadan düştü kalp atımı devam etmedi 7. Haftaya gelince düşüyor inşallah bu durur onun için bulantıyı bekliyorum bulantı bebeğin canlanmasına dair belirtiymis
Bende bulantı 8-10 arası oldu ara ara oluyordu devamlı değil en fazla 10 gün olmuştur. Bazen çok nadir ağır bir şey yersem oluyor şuan o kadar. Bulantı her hamilelikte farklıdır

Bulantım hiç yok

Bazı insanlarda olmuyor bazılarının 8.haftadan sonra başlıyor. Benim 7.haftamin ortasında başlamıştı bulantilsrim. Uyku hali gündüzleri hala var.

Her gebelik bile o kadar farklı ki
İlkinde 9. Haftaya kadar hamile gibi dahi hissetmedim sonra biraz bulantı oldu.
İkincisinde daha 4. Haftada uyku hali, koku hassasiyeti, bulantı, yorgunluk hemen başladı.

Şahsen bu tip olayların daha çok psikolojik olduğunu düşünüyorum ben çalıştığım için ne halsizlik ne uykusuzluk yaşadım çünkü sabah kalkıp gitmem gereken bir işim vardı 🤷🏻‍♀️Ama son haftalara doğru ağırlaşıp gece uyuyamaz hale gelince gündüz uykulu bir halde gezer oldum bu seferde uyuyunca gece hiç uyuyamaz oldum yani aşırı karışık bir döngü henüz çözüm bulamadım inşallah doğduktan sonra yarım yamalakta olsa bebişle beraber uyur uyanırım 😂 mide bulantısına gelecek olursak o erken haftalarda başlıyor ve çok normal ben yaşamadım ama çevremde yaşayan çok var ilaç kullanıyorlar 🤗

Peki sizlerde alt tarafınızda sanki dışarı çıkacak gibi bir his olustumu rahim girişi

İştahsızlık yorgunluk bulantı bende de oldu şuan biraz hafifledi yiyebiliyorum ama hala yorgunluk devam ediyor normal..

Back
X