Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsinHalsizlik,iştahsızlık, sürekli bi sersem olma uykulu olma. Bu gibi belirtiler ne zaman başlar? Psikololij mi yapıyorum acaba 7 haftalık hamileyim.
Bulanti ne zaman başladı sizde bende diğer 3 dusugumde bulantı başlamadan düştü kalp atımı devam etmedi 7. Haftaya gelince düşüyor inşallah bu durur onun için bulantıyı bekliyorum bulantı bebeğin canlanmasına dair belirtiymisBenim de o haftalarda başlamıştı
Bende bulantı 8-10 arası oldu ara ara oluyordu devamlı değil en fazla 10 gün olmuştur. Bazen çok nadir ağır bir şey yersem oluyor şuan o kadar. Bulantı her hamilelikte farklıdırBulanti ne zaman başladı sizde bende diğer 3 dusugumde bulantı başlamadan düştü kalp atımı devam etmedi 7. Haftaya gelince düşüyor inşallah bu durur onun için bulantıyı bekliyorum bulantı bebeğin canlanmasına dair belirtiymis
Bulantım hiç yokBulanti ne zaman başladı sizde bende diğer 3 dusugumde bulantı başlamadan düştü kalp atımı devam etmedi 7. Haftaya gelince düşüyor inşallah bu durur onun için bulantıyı bekliyorum bulantı bebeğin canlanmasına dair belirtiymis
İnşallah hayırla kucağınıza alırsınız alırızBulantım hiç yok
İştahsızlık yorgunluk bulantı bende de oldu şuan biraz hafifledi yiyebiliyorum ama hala yorgunluk devam ediyor normal..Halsizlik,iştahsızlık, sürekli bi sersem olma uykulu olma. Bu gibi belirtiler ne zaman başlar? Psikololij mi yapıyorum acaba 7 haftalık hamileyim.