- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Kizlar gelin birlikte sorularimiza cevap bulalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben![]()
Canim simdi idrar testi yaptim ama negatif cikti cok mutsuzm ama hala sancim var ve adet olmadim 2 haftada belli olurnuki idrardaCnm.benimde adet günüm adet olmuşum gbi agrilarim vardi smdi hamileyim inşallah snde hamissindir
Canim simdi idrar testi yaptim ama negatif cikti cok mutsuzm ama hala sancim var ve adet olmadim 2 haftada belli olurnuki idrarda![]()
Ben adetten 9 gn snra ogrendm idrarda kanda 10.gn cikti
Ozamn suan unutsuzluga kapilmayim belkide vardir ama idrarda cikmiyordur.
Benm.gec döllenme olmuş adet olcagm zamanlar yumrtlamis hamile kalmisim
Peki baska ne belirtilerin vardi senin.
Benm.gec döllenme olmuş adet olcagm zamanlar yumrtlamis hamile kalmisim
Valla canm hc ümidim ykdu kask agrilarm oldu batiyodu kasiklarm adet olms gbi agri bel.agrim cok oldu bska bisi olmdi sanrm
selam kızlar bende 22 haftalık hamileyim sorularınıza cevap verebilirim hamilelegin tüm belirtilerini gün gün yaşayan bir hamile olarak baya ciddi tecrübelerim olduallah hepinize tez vakitte evlat versinn
Bende gogusmun etrafnda tomur tomur biseler oldu. Bide tek belirgin sey cok fazla kasik ve karin agrilarm ama hep negatif.
Olabilir sin cunku ben heran adet olcakmis gibi tuvalete kosuyodum hatta o zaman idrar yolu enfeksiyonu geciriyodum insallah hamilesindir gunun 3 4 gun gecince test yaparsinAdetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben![]()
Kac kilo aldin canim :)selam kızlar bende 22 haftalık hamileyim sorularınıza cevap verebilirim hamilelegin tüm belirtilerini gün gün yaşayan bir hamile olarak baya ciddi tecrübelerim olduallah hepinize tez vakitte evlat versinn
ilk olarak akıntı fazlalıgı gögüslerde hassasiyet sürekli uyuklama tat almada değişiklik iştah artısı mide bulantısı vardı ilk belirtiler bunlardıSizde ne gibi belirtiler vardi
Kac kilo aldin canim :)
Kac kilosun :) ozaman:18:cqanım hiç kilo almadım ben kilolu hamile kalmıstım su an aynı kilodayım 22 haftadır![]()
ilk olarak akıntı fazlalıgı gögüslerde hassasiyet sürekli uyuklama tat almada değişiklik iştah artısı mide bulantısı vardı ilk belirtiler bunlardı