Kızlar hamılelıkte soru ve sorunlar ıcın buyrun bırbırımızı aydınlatmaya

Canim simdi idrar testi yaptim ama negatif cikti cok mutsuzm ama hala sancim var ve adet olmadim 2 haftada belli olurnuki idrarda :(

benimde ilk negatif çıktı sonra teste gittim gene baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı,,,
bazen 25 dakika beklemek zorunda kalıyorsun ikinci çizgi için, birde önceden su içtiysen,,, hiç çıkmıyor,,, en iyisi sabah ilk idrar

Merhaba arkadaslar benimde bi sorum olcak

Bende ne mide bulantısı ne kusma ne bas dönmesi yok acaba bu kötüye mi işaret

Akıntı fazlalığı var birde sabahları mide yanması oluyor

bende de yok hiç miğde bulantısı,,,
ama benim normalde herşeyden miğdem bulanır, öyle karşımda biri ağzını açsıni ağız şapırdatsın, bir şey desin, bir şey koksun,, öğürürürm ama hayat da öyle çekilmiyor, eğitiyorsun kendini
belkin diyorum kendimi çok iyi eğittim bu miğde bulantısı konusunda, ondan mı miğdem bulanmıyor,,,,

iyi akşamlar arkadaşlar,bende dertliyim 1 aydır nerdeyse,umarım cevap alırım sizden,,,

ben 18 martta 4 gün süren adet gördüm(spiral vardı 4 yıldır,her ay düzenli bişekilde 4 gün yoğun kanama görüyordum)
neyse 18 martta yine düzenli adetimi gördüm bitti,12 nisanda kan gelince dedim ne buya çok erken başladı dedim,2gün sürdü ama lekelenme şeklindeydi kan gibi değildi,günde 1 ped bile dolmadı yani öyle söyliyim,1 hafta boyunca mide bulantısı çektim aşırı baş ağrısı ve aşırı uyku hali oluştu,halsizdim hasta gibiydim nerdeyse,oanda şüphe uyandı bende acaba hamilemiyim,ama olamazdı çünkü spiral vardı,neyse 23 nisanda yarım

günlük lekelenme oldu,akşama doğru başladı ped taktım ve yarısı doldu gibi korktum,sabah temizdim hiç gelmedi,test yaptım negatif çıktı,30marta sıra alabildim kadın doğuma bekledim ve gittim kan testi yapıldı ve 0.4 çıktı sonuç bebek yok merak etme dedi dr.akıntımın olup olmadığını sordu var dedim,birde gelmişken spirali çıkarın dedim,kazara hamile kalsam bile sağlıklı olsun bebeğim dedim,spiralle hamile kalanları duydum bebeğe zarar verebiliyomuş dedim,kafayı yiycektim 1 haftadır dedim,çıkarında kafam rahat olsun en azından dedim,

neyse akıntı için fitil ve antibiyotik verdi,1 hafta kullan kontrole gel dedi,gittim akıntım kesilmiş,temiz dedi,
gelelim tedirginliğime ogün bugündür acaba hamilelik varmı diye düşünmemeye başladım sonuçta kanda çıkmadı,ama hala adet görmedim,hadi diyelim 12 nisanda lekelenme şeklinde 2 gün süren durum adet kanamasıydı diyelim,yine 12 mayısta adet olmam gerekti ama 2 gün geçti adet görmedim,tam rahmimin olduğu yer çok sancıyo,ve göğüslerim acımaya başladı büyüyo gibi iyice korktum acaba hamile olabilirmiyim,en çok korkutan şeyse eğer hamileysem dr'u doğduğuna pişman ederim diyesim var fitil verdi ilaç verdi,ve ona güvenerek ben ne hatalar yaptım,sigara içmeye devam ediyorum çok fazla,aşırı spor yapıyorum ağır kaldırdım çok,hamilelikte içilmemesi gereken şeyler içtim,napcam ben yaaa:26:

bende de yok hiç miğde bulantısı,,,
ama benim normalde herşeyden miğdem bulanır, öyle karşımda biri ağzını açsıni ağız şapırdatsın, bir şey desin, bir şey koksun,, öğürürürm ama hayat da öyle çekilmiyor, eğitiyorsun kendini
belkin diyorum kendimi çok iyi eğittim bu miğde bulantısı konusunda, ondan mı miğdem bulanmıyor,,,,

Bende normalde her ağlamam da en ufak üzüntüm de kusardım kesin yani

Ama hamile kaldım bıçak gibi kesildi bu huyum bilmem belki iyi oldu

Ama işte bi başlıkta kusmanız iyi bişey bebeğiniz büyüyor demek ki diye bi cümle okudum

Ondan beri takıldım kaldım benim ki büyümüyor mu diye :/
Hayir ya onun bi gerceklik payi yok kulaktan dolma herkes oyle diyo bebek icin saglikli ama bence degil kusunca insanlari hastaneye yatirip serum veriyilar ilac veriyolar bebek sivisiz kalmasin diye bence icini ferha tut hic bisey olmaz ...:30:

Hayir ya onun bi gerceklik payi yok kulaktan dolma herkes oyle diyo bebek icin saglikli ama bence degil kusunca insanlari hastaneye yatirip serum veriyilar ilac veriyolar bebek sivisiz kalmasin diye bence icini ferha tut hic bisey olmaz ...:30:

Sağol canım içimi rahatlattın
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba bayanlar, 12. Haftayı bitirmek üzereyiz. 6. Haftada başlayan bulantılar azaldı. Ancak yaşadığım bulantı ve tiksinti yüzünden sadece belli başlı bazı şeyler yiyebildiniz. Meyve tost gibi hatta sadece bunlarla beslendim diyebilirim. Şimdi de beni uykumdan uyandıracak kadar mide kazınması yasıyorum. Bişeyler yiyincr geçiyor ama beş kaç saat sonra yine oluyo. Bir de alerjik geniz akıntım var. Irkı aydır geçmedi. Ve yemekten sonra ne yersem yiyin geğirmem oluyor ki normalde hiç yaşamadığım bişey. Bu kazınma geğirme neden olur. Mide rahatsızlığı gebeliğin sonuna doğru oluyo diye bikiyordum. Bu kadar erken olması normal mi yoksa bu başka bi sorun mu? Yardım ltf

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X