- 14 Nisan 2014
- 510
- 38
- 38
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Onlar sonra dan basliyo hamilemisin kac haftalik
Evet 10. Haftamın içindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar sonra dan basliyo hamilemisin kac haftalik
Canim simdi idrar testi yaptim ama negatif cikti cok mutsuzm ama hala sancim var ve adet olmadim 2 haftada belli olurnuki idrarda![]()
benimde ilk negatif çıktı sonra teste gittim gene baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı,,,
bazen 25 dakika beklemek zorunda kalıyorsun ikinci çizgi için, birde önceden su içtiysen,,, hiç çıkmıyor,,, en iyisi sabah ilk idrar
teşekkür ederim canım :)
Merhaba arkadaslar benimde bi sorum olcak
Bende ne mide bulantısı ne kusma ne bas dönmesi yok acaba bu kötüye mi işaret
Akıntı fazlalığı var birde sabahları mide yanması oluyor
Evet idrarm gelsin diye cok su icmistim ondanmi negatfti acaba
bende de yok hiç miğde bulantısı,,,
ama benim normalde herşeyden miğdem bulanır, öyle karşımda biri ağzını açsıni ağız şapırdatsın, bir şey desin, bir şey koksun,, öğürürürm ama hayat da öyle çekilmiyor, eğitiyorsun kendini
belkin diyorum kendimi çok iyi eğittim bu miğde bulantısı konusunda, ondan mı miğdem bulanmıyor,,,,
Evet 10. Haftamın içindeyim
Olmazsa ne mutlu sana herkes bi olmazki benim cok oluyodu o yuzden buzamana kadar hep sıkıntılı gecti
Hayir ya onun bi gerceklik payi yok kulaktan dolma herkes oyle diyo bebek icin saglikli ama bence degil kusunca insanlari hastaneye yatirip serum veriyilar ilac veriyolar bebek sivisiz kalmasin diye bence icini ferha tut hic bisey olmaz ...Ama işte bi başlıkta kusmanız iyi bişey bebeğiniz büyüyor demek ki diye bi cümle okudum
Ondan beri takıldım kaldım benim ki büyümüyor mu diye :/
Hayir ya onun bi gerceklik payi yok kulaktan dolma herkes oyle diyo bebek icin saglikli ama bence degil kusunca insanlari hastaneye yatirip serum veriyilar ilac veriyolar bebek sivisiz kalmasin diye bence icini ferha tut hic bisey olmaz ...![]()
Sağol canım içimi rahatlattın
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
ben adetime 3 gün kala yaptım negatif çıktı ama hamileymişim,,,
adet gününde bir daha yap yada bir gün geçr adet gününü,,,