- 22 Şubat 2024
- 102
- 10
- 13
- 25
- Konu Sahibi kadersofuoglu0
-
Ben test yapmadım ama 19 Mart'ta yumurtlamam oldu 18inden 21ine kadar degerlendirdik varmı acaba bilmiyorum da çok farklı bi şey var bu gün üstümde sinirli aglamaya yakın duygusuz gibi bişeyim bu günbenim de dün olmam gerekiyordu olmadım beyaz peynirimsi akıntı var ve kasıkta hafif ağrı normalde adetime yakın zamanda10 gün önceden minik kan gelirdi şimdi o da gelmedi bugün de fena uyku basıyor beni bayılacak gibi uygulamaya göre 4+3 dün erken gebelik testi yaptım negatif
Aslında bu ay pek ümidim yok Aralık ayının sonuna doğru başlamıştık bebek düşünmeye ama kaç aydır olmadı ovulasyon testi kullandıgım halde bu ayda olmicak diye düşünüyorum galiba yok yasakin kal morelbozma aynısı dün bende vardı eşim bana diyor sakin kal düşünemmeey çalış sende düşünmmeye çalış
bence dr gidin ben de 1 senedir korunmuyorum ama çocuk olmadı meğersem eşimde sprem sayı düşüklüğü ve ileri hızı düşük çıktı hsg çekemdim belki tüplerim kapalı onu da bilmiyorum ramazandan sonra kesin gideceğim hsg içinAslında bu ay pek ümidim yok Aralık ayının sonuna doğru başlamıştık bebek düşünmeye ama kaç aydır olmadı ovulasyon testi kullandıgım halde bu ayda olmicak diye düşünüyorum galiba yok ya
Ben gittim yumurtlaıkların iyi dedi eşimde sperm sayısına baktırdı sonucu güzel dedi doktor bilmiyorım ya hayırlısı olsunbence dr gidin ben de 1 senedir korunmuyorum ama çocuk olmadı meğersem eşimde sprem sayı düşüklüğü ve ileri hızı düşük çıktı hsg çekemdim belki tüplerim kapalı onu da bilmiyorum ramazandan sonra kesin gideceğim hsg için
Yarın sabah bi kan mı versem acaba saflık ocagına gidipbence dr gidin ben de 1 senedir korunmuyorum ama çocuk olmadı meğersem eşimde sprem sayı düşüklüğü ve ileri hızı düşük çıktı hsg çekemdim belki tüplerim kapalı onu da bilmiyorum ramazandan sonra kesin gideceğim hsg için
Canım gebelik için çok erken daha benimde 1 nisan regl günüm yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Bendemi kan versem diye düşünüyorumCanım gebelik için çok erken daha benimde 1 nisan regl günüm yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Daha 1 haftan var regline varsa bile çok düşük çıkar yinede sen bilirsin canımBendemi kan versem diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun senin içinBendemi kan versem diye düşünüyorum
Vermimmi sizceDaha 1 haftan var regline varsa bile çok düşük çıkar yinede sen bilirsin canım
Adete 3 gün kala falan ver hatta test bile yap testte çıkabilir kandada net çıkar geç döllenmede olabiliyor çünküVermimmi sizce
Aslında yarım saat önce test yaptım negatif çıktı kaset testti erken gebelik testi degildi bence yok yaAdete 3 gün kala falan ver hatta test bile yap testte çıkabilir kandada net çıkar geç döllenmede olabiliyor çünkü
bence ver kan en doğru sonuç en azından saçma testlere para vermemiş olursun net olursunYarın sabah bi kan mı versem acaba saflık ocagına gidip
Canım testte çıkması için adet gününü beklemen lazım zaten yumurtlama ile adetin arası 15 gün senin regline 7 gün gebe olsan bile önce kana geçer en garanti kan verin benceAslında yarım saat önce test yaptım negatif çıktı kaset testti erken gebelik testi degildi bence yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?