Kızlar hamilemiyim acaba

kadersofuoglu0

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
102
10
13
25
Kızlar adetim nisanın 3üne gögüslerimde sıcaklık var bide böyle sanki sallanıyorum gibi yani bacaklarımda bi dermansızlık var gebelik belirtisi olabilirmi bide çok uyuma istegi var hiç halim yok

benim de dün olmam gerekiyordu olmadım beyaz peynirimsi akıntı var ve kasıkta hafif ağrı normalde adetime yakın zamanda10 gün önceden minik kan gelirdi şimdi o da gelmedi bugün de fena uyku basıyor beni bayılacak gibi uygulamaya göre 4+3 dün erken gebelik testi yaptım negatif

benim de dün olmam gerekiyordu olmadım beyaz peynirimsi akıntı var ve kasıkta hafif ağrı normalde adetime yakın zamanda10 gün önceden minik kan gelirdi şimdi o da gelmedi bugün de fena uyku basıyor beni bayılacak gibi uygulamaya göre 4+3 dün erken gebelik testi yaptım negatif
Ben test yapmadım ama 19 Mart'ta yumurtlamam oldu 18inden 21ine kadar degerlendirdik varmı acaba bilmiyorum da çok farklı bi şey var bu gün üstümde sinirli aglamaya yakın duygusuz gibi bişeyim bu gün

sakin kal morelbozma aynısı dün bende vardı eşim bana diyor sakin kal düşünemmeey çalış sende düşünmmeye çalış

sakin kal morelbozma aynısı dün bende vardı eşim bana diyor sakin kal düşünemmeey çalış sende düşünmmeye çalış
Aslında bu ay pek ümidim yok Aralık ayının sonuna doğru başlamıştık bebek düşünmeye ama kaç aydır olmadı ovulasyon testi kullandıgım halde bu ayda olmicak diye düşünüyorum galiba yok ya

Aslında bu ay pek ümidim yok Aralık ayının sonuna doğru başlamıştık bebek düşünmeye ama kaç aydır olmadı ovulasyon testi kullandıgım halde bu ayda olmicak diye düşünüyorum galiba yok ya
bence dr gidin ben de 1 senedir korunmuyorum ama çocuk olmadı meğersem eşimde sprem sayı düşüklüğü ve ileri hızı düşük çıktı hsg çekemdim belki tüplerim kapalı onu da bilmiyorum ramazandan sonra kesin gideceğim hsg için

bence dr gidin ben de 1 senedir korunmuyorum ama çocuk olmadı meğersem eşimde sprem sayı düşüklüğü ve ileri hızı düşük çıktı hsg çekemdim belki tüplerim kapalı onu da bilmiyorum ramazandan sonra kesin gideceğim hsg için
Ben gittim yumurtlaıkların iyi dedi eşimde sperm sayısına baktırdı sonucu güzel dedi doktor bilmiyorım ya hayırlısı olsun

Canım gebelik için çok erken daha benimde 1 nisan regl günüm yarın test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Yarın sabah bi kan mı versem acaba saflık ocagına gidip

Sadece 5 gunde bu saydiginiz belirtileri yasamaniz mumkun degil. Muhtemelen psikolojik. Regl gecikmenizi bekleyin ve test yapin. İnsallah poztifi gorursunuz.

ben regle bir hafta kala öğrenmiştim kaset testte silik çizgi gördüm o gün kan testi vermeye gittim betam 17 çıkmıştı. Ben sabırsız bir insan olduğum için hemen koştum kan testine. Ama sonrası beta yükselcek mi diye düşünüyorsun daha sıkıntı. Eğer yapabiliyorsanız gecikmeden sonra kan testi verin. Ben yapamadım :)

Back
X