Sizi anlıyorum bebeğiniz daha küçük ama off demeyin o silik çizgiye hasretiz..ne hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmaksilik çizgi var
ne hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmaksilik çizgi var
Sizi anlıyorum bebeğiniz daha küçük ama off demeyin o silik çizgiye hasretiz..ne hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmaksilik çizgi var
2 dk sonra falan hemen syaılırHemen mi çıktı çizgi
Kurban olurum ya ama işte kötü Bi evliliği var Allah büyükSizi anlıyorum bebeğiniz daha küçük ama off demeyin o silik çizgiye hasretiz..
Kan testi yaptırın bence hayırlısı ne ise o olsun hakkinizdane hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmaksilik çizgi var
Kötü bir evliliğiniz var ise neden korunmadınız ?Kurban olurum ya ama işte kötü Bi evliliği var Allah büyük
Kötü evlilik varsa nasıl sevişebiliyorsunuz bunu samimiyetle merak ediyorum? Neden düzgünce en az çift koruma kullanmıyorsunuz hem de küçük çocuk bir yandan.Kurban olurum ya ama işte kötü Bi evliliği var Allah büyük
İlk ve 3. fotoda çok net belli aslında. Daha çok yeni hamile belli.. benimde regl günüme 4 gün kala bu şekilde idi, kan verdğimde değerim 11 çıkmıştı.Kötü evlilik varsa nasıl sevişebiliyorsunuz bunu samimiyetle merak ediyorum? Neden düzgünce en az çift koruma kullanmıyorsunuz hem de küçük çocuk bir yandan.
Çizgiyi bir fotoda zar zor gördüm, bir kan testiyle netleştirin bence
Annem ve babam destek çıkmıyor herkesin kocasında sorun var diyor burnum kırıldı Bi önceki hamileliğimde boğazım sıkıldı vs. henüz onların evinden yeni geldim 1 ay oluyor bu süredede çocuğumun ihtiyaçlarını destek kredisi çekerek karşıladım korunma durumum yok çünkü dışarı salınmıyorum ve kaçmayayım diye cebime para da verilmiyor çok kez teşebbüs ettiğim için gidebileceğim tek yer kadın sığınma evi onada kkÜçükKötü evlilik varsa nasıl sevişebiliyorsunuz bunu samimiyetle merak ediyorum? Neden düzgünce en az çift koruma kullanmıyorsunuz hem de küçük çocuk bir yandan.
Çizgiyi bir fotoda zar zor gördüm, bir kan testiyle netleştirin bence
Öyle mi, ben de 1. Fotoğrafta gördüm. Telefondandır belki de.İlk ve 3. fotoda çok net belli aslında. Daha çok yeni hamile belli.. benimde regl günüme 4 gün kala bu şekilde idi, kan verdğimde değerim 11 çıkmıştı.
Diğer bir konu ise gerçekten kötü evlilikte nasıl sevişipte, konu hamile kalmaya kadar geliyor bende merak ediyorum doğrusu.
Ben eşime küssem yanında yatasım gelmiyor değil sevişip hamile kalmak.. Bir de evliliğin kötüye gittiğini bile bile korunmadan ilişki yaşamak, tamamen doğacak çocuklara bencillik.
Şaka mısınız ya, burnunuzu kırdı boğazınızı sıktı bir de geri dönüp 2. Yi mi yaptınız? Bir de korunmuyorsunuz eve hapsediyor diye mi? Bir eczaneye bir sağlık ocağına da mı gitmiyorsunuz? krediyi nasıl verdiler çalışmıyorsanız? Çok fazla açık soru var.Annem ve babam destek çıkmıyor herkesin kocasında sorun var diyor burnum kırıldı Bi önceki hamileliğimde boğazım sıkıldı vs. henüz onların evinden yeni geldim 1 ay oluyor bu süredede çocuğumun ihtiyaçlarını destek kredisi çekerek karşıladım korunma durumum yok çünkü dışarı salınmıyorum ve kaçmayayım diye cebime para da verilmiyor çok kez teşebbüs ettiğim için gidebileceğim tek yer kadın sığınma evi onada kkÜçük
bebekle cesaret edemedim herşey mantığımıza uyduğu gibi kolay olmuyor ama haklısınız ben olsam bende sizin gibi söylerdim :)
Allah yardımcın olsun, teste göre hamile görünüyorsunAnnem ve babam destek çıkmıyor herkesin kocasında sorun var diyor burnum kırıldı Bi önceki hamileliğimde boğazım sıkıldı vs. henüz onların evinden yeni geldim 1 ay oluyor bu süredede çocuğumun ihtiyaçlarını destek kredisi çekerek karşıladım korunma durumum yok çünkü dışarı salınmıyorum ve kaçmayayım diye cebime para da verilmiyor çok kez teşebbüs ettiğim için gidebileceğim tek yer kadın sığınma evi onada kkÜçük
bebekle cesaret edemedim herşey mantığımıza uyduğu gibi kolay olmuyor ama haklısınız ben olsam bende sizin gibi söylerdim :)
Araştırdım onu fakat dediğim gibi kadın sığınma evine gonderiyorlar orada max 6 ay kalabilşyormuşum sonrası için garanti yok yinede teşekkür ederim cinsel zorbalık tabii var çünkü aynı evin içinde bebekle çokta karşı konulmuyor herhangi bir Red etmede çocuğuna zarar gelir diye korkuyorsun. Maddi güce sahip özgürlüğüne sahip herkes için konuşmak anlamaktan daha kolay :) ama sizin anlayışınız için teşekkür ederim kalbinizin güzelliği ömrünüze yansısınAllah yardımcın olsun, teste göre hamile görünüyorsunBu kadar şiddete rağmen ailen arkanda durmuyor mu ? Çok üzgünüm... Cinsel şiddette var mı işin içinde ? Umarım merhametli arkanda duracak birileri olur ve bu cehennemden çocukların ile kurtulursun. KADES uygulamasını biliyor musun ? Polisten yardım isteyebiliyorsun şiddet anında, belki faydası olur diyeceğim ama bizi ülkemizde onun da garantisi yok malesef. Çok çok üzgünüm. Keşke elimizden bir şey gelse senin için.
Eevet gitmiyorum :) çalışmayan da kredi veriyorlar herhangi bir kötü borç siciliniz yoksa 10 bin TL ye kadar belki lazım olur sizde diye bilginiz olsun. Çocuğumun hayatını hayatı mahfolmuş değil iyi şartlarda bakılıyor sadece ben mutlu değilim ve psikolojik fiziksel şiddet görüyorum ve dışarı çıkıp ayakta kalabilcek gücüm yok çocuğumun belli Bi yaşa gelmesini bekliyordum çalışabilmek için ama son evden gidişimde baya kararlıyım sığınma evine gidecek kadar oda korunurdu ama sanırımbu sefer bilerek yaptı ikinci Bi çocukta gitmeye cesaret edemiyim diye Allah büyük dediğim gibiŞaka mısınız ya, burnunuzu kırdı boğazınızı sıktı bir de geri dönüp 2. Yi mi yaptınız? Bir de korunmuyorsunuz eve hapsediyor diye mi? Bir eczaneye bir sağlık ocağına da mı gitmiyorsunuz? krediyi nasıl verdiler çalışmıyorsanız? Çok fazla açık soru var.
kusura bakmayın diyecek gerçekten çok şey var ama o çocukların hayatını mahvediyorsunuz başka hiçbir şey değil.
o kadar üzülüyorum ki bunları yaşamayı haketmiyor hiç bi kadın. allah yardımcınız olsun, allah evlatlarınızın yüzüne gülsün inşallahAraştırdım onu fakat dediğim gibi kadın sığınma evine gonderiyorlar orada max 6 ay kalabilşyormuşum sonrası için garanti yok yinede teşekkür ederim cinsel zorbalık tabii var çünkü aynı evin içinde bebekle çokta karşı konulmuyor herhangi bir Red etmede çocuğuna zarar gelir diye korkuyorsun. Maddi güce sahip özgürlüğüne sahip herkes için konuşmak anlamaktan daha kolay :) ama sizin anlayışınız için teşekkür ederim kalbinizin güzelliği ömrünüze yansısın
her erkek bizim eşlerimiz kadar anlayışlı değil malesef. evliliğinde tecavüze maruz kalan milyonlarca kadın var ülkemizde. siz bu arkadaşın eşine karşı geldiğinde neler yaşayacağını tahmin ediyor musunuz ? çocuğunuzla tehdit etse mesela ya da sizi öldürmekle, boğazınıza yapışsa nasıl kaçabileceksiniz ? ahhhh keşke hayat bu kadar toz pembe olsa size de eleştirinizde çok haklısınız diyebilsem ama malesef ülke gerçeklerimiz bu şekilde.Diğer bir konu ise gerçekten kötü evlilikte nasıl sevişipte, konu hamile kalmaya kadar geliyor bende merak ediyorum doğrusu.
Ben eşime küssem yanında yatasım gelmiyor değil sevişip hamile kalmak.. Bir de evliliğin kötüye gittiğini bile bile korunmadan ilişki yaşamak, tamamen doğacak çocuklara bencillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?