Tekrar mı edeyim yoksa ayın 15inimi bekleyim bilemedim2 gün sonra Kan testini tekrar edin bence
Gününüz geçmediyse bekleyin isterseniz benim 7 gün geçti adetimTekrar mı edeyim yoksa ayın 15inimi bekleyim bilemedim
Adetin geciktimi insallah değerin yükselirCumartesi Benimde bu şekildeydi erken gebelik testim bugün kan verdim 6.41 çıktı şu an belirsizlik var tabi hala. Bir de az önce biraz kanamam oldu yerleşme olabilir mi acaba bilmiyorum
7 gün gecikti doktor perşembe tekrar gel dediAdetin geciktimi insallah değerin yükselir
Yok geçmedi günüm 15inde olmam gerek normaldeGününüz geçmediyse bekleyin isterseniz benim 7 gün geçti adetim
O zaman beklemek daha sağlıklı bence inşallah vardır bebişlerimizYok geçmedi günüm 15inde olmam gerek normalde
Insallah güzel Bi şekilde yükselir değerin Rabbim hayırlısını versin7 gün gecikti doktor perşembe tekrar gel dedi
Amin canım inşallah senin de hakkında hayırlısı olsunInsallah güzel Bi şekilde yükselir değerin Rabbim hayırlısını versin
Demi bencede beklemek en iyisi ay Amin inşallah vardirO zaman beklemek daha sağlıklı bence inşallah vardır bebişlerimiz
İnşallah canımDemi bencede beklemek en iyisi ay Amin inşallah vardir
Insallah güzel Bi şekilde yükselir değerin Rabbim hayırlısını versin
Teşekkür ederimAmin canım inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun
Benimde 14 ünde oluyor. Ama dün peçeteye kan geldi pembemsi tonlarında açık ton. Ama ped e gelmeyecek kadar az.Yok geçmedi günüm 15inde olmam gerek normalde
Sizin başka belirtileriniz varmiBenimde 14 ünde oluyor. Ama dün peçeteye kan geldi pembemsi tonlarında açık ton. Ama ped e gelmeyecek kadar az.
Sadece şuan midemde yanma var. Başka belirtim yokSizin başka belirtileriniz varmi
Ben hemen 2 gün sonra kaset test yapmıştım tabi çıkmadı. Sonra 3. Gün kan testine gittim çıkmadı . Tabi o zaman adet günüme 15 gün vardı. Temmuz sonunda yapmıştım çok erken davranıp. İnsan sabırsız oluyorŞüpheli ilisikiden kaç gün sonra yapıldı testiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?