Dilaraa23 aynı durumdayız. Seninki de artimed sanırım test. Ben de 3 artimed erken gebelik testi bariz pozitif çıktı ama diğer testler negatif. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ama negatif. Ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorum artık. Ama hemen çift çıkınca çok şaşırdım hiç böyle birşey olmamışti. Siz ne durumdasınızKızlar erke gebelik testi yaptım ikiside pozitif ama çok silik ama kan verdim negatif geldi adetten 11 gün önce yapıldı ikiside adetim 15 agustosta olcak
Dün tekrar yaptım adetime 2 gün var şuan yine yaptım yine poztif cikti başka birinde denedim negatif geldi bilmiyorum hepside hatalı poztif vermez diye düşünüyorum sizin kaç gün var adetinizeDilaraa23 aynı durumdayız. Seninki de artimed sanırım test. Ben de 3 artimed erken gebelik testi bariz pozitif çıktı ama diğer testler negatif. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ama negatif. Ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorum artık. Ama hemen çift çıkınca çok şaşırdım hiç böyle birşey olmamışti. Siz ne durumdasınız
Paylsrmsn cnm resmınıDün tekrar yaptım adetime 2 gün var şuan yine yaptım yine poztif cikti başka birinde denedim negatif geldi bilmiyorum hepside hatalı poztif vermez diye düşünüyorum sizin kaç gün var adetinize
Paylsrmsn cnm resmını
Benim de 15'i. Regl ağrım var iki gündür. Bakalım. Ben de aynı düşünüyorum ama diğerlerinin hepsi negatif. Bir seri testi yanlış üretmiş olabilirler miDün tekrar yaptım adetime 2 gün var şuan yine yaptım yine poztif cikti başka birinde denedim negatif geldi bilmiyorum hepside hatalı poztif vermez diye düşünüyorum sizin kaç gün var adetinize
Oda bize denk geldi ha hayattaki şansımız :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim de 15'i. Regl ağrım var iki gündür. Bakalım. Ben de aynı düşünüyorum ama diğerlerinin hepsi negatif. Bir seri testi yanlış üretmiş olabilirler mi
Öyle oldu galibaOda bize denk geldi ha hayattaki şansımız :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Oyle cidden hayal kırıklığı oldu benim için ilk yaptığımda ama diyorum hepside çıkmaz heralde insanların duygusuyla oynamak çok acımasızca kul hakkı bu. Amin hepimizin gönlündekini nasip etsin RabbimÖyle oldu galibaBenim beklentim yoktu ama kaç zamandır bekleyen insanlar var ne kadar kötü. Nasıl böyle birşey yapıyorlar vicdansızlar ya. Hakkımızda hayırlısi gerçekten
En doğrusu beklemek biraz daha.Kızlar erke gebelik testi yaptım ikiside pozitif ama çok silik ama kan verdim negatif geldi adetten 11 gün önce yapıldı ikiside adetim 15 agustosta olcak
2 gün var adetime Allah buyukEn doğrusu beklemek biraz daha.
Bence erken vermişsin ben adetten 11 gün önce test verdim negatif geldi adet günü verdim 105 geldi kan testim sen adet gününü bekle canım teste göre var zatenKızlar merhaba. Bende dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekil çıktı bugünde kan testi verdim beta hcg 2.75 çıktı. Kanda 5 altı olanlar negatif oluyor ama dün bu şekilde çıktı idrarda. Adetime daha 5 gün var kan testini sizce erken mi verdim. Sizlerde ki son durum nedir
Sağol canım içime su serptin bekleyeceğim bakalım bendeBence erken vermişsin ben adetten 11 gün önce test verdim negatif geldi adet günü verdim 105 geldi kan testim sen adet gününü bekle canım teste göre var zaten
Bekle kuzum çıkar Allahin izniyle. Aynen değerim güzel yükseliyor çok şükür çok teşekkür ederimSağol canım içime su serptin bekleyeceğim bakalım bendesende suan hamişsin sanırım değerin iyi çıkmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Geç döllenme olmus canım 10 gün sonra tekrarladigimda pozitif geldi 6 haftalık gebeyim :)Çok işginç gerçekten erken gebelikte poİtif kanda nesatifi görmek. Ne oldu sonucjnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?