Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz 450 cikmis dusuk felanda degil. Ben ilk verdigimde 436 cikmisti 2 gun sonra 1121 ciktiKızlar yardımcı olun hamilemiyim acile gittim doktor yoktu kan testi aldılar BCG düşük dediler hamile değilmiyim idrar testim pozitif çıktı
Sonucunuz 450 cikmis dusuk felanda degil. Ben ilk verdigimde 436 cikmisti 2 gun sonra 1121
Son adet tarihin ne canim Aral823 de adet oldum
Benimde son adetim 20 aralikti suan 5+4 oldukAralığın 23 son adet ocağın 24 de olmam gerekiyoru olmadım 5 gün gecikti
Bilmiyorum öyle dedi çok korkuyorumSonucunuz 450 cikmis dusuk felanda degil. Ben ilk verdigimde 436 cikmisti 2 gun sonra 1121 cikti
Bugunki sonucunuzmu 450Bilmiyorum öyle dedi çok korkuyorum
Benimde son adetim 20 aralikti suan 5+4 olduk
Ne zaman yaptırmam gerekiyo ikinci testiTesti tektarlat canım :) eger 2 katı yukselirse saglikli bir gebelik demektir :) sen hemen boyle dediler deyip uzulme ben oglumda 151le ogrenmistim doktor aglatmisti beni kimyasaldir diye azarlamistionlar hep en kotü ihtimali soyler
Evet canımBugunki sonucunuzmu 450
Ne zaman yaptırmam gerekiyo ikinci testi![]()
Bilmiyorum öyle dedi çok korkuyorum
Eger bugun verdiysen kanı birde cumartesi vermen lazim :) acile git ya da ozele ver bakalimEvet canım
Ne zaman yaptırmam gerekiyo ikinci testi![]()