- 2 Mayıs 2023
- 326
- 63
- 28
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
-
Testte pozitif görmüşsün hamilesin yaşadığın yeri bilmiyorum ama hastaneye gidince sıra veriyorlar geneldeMerhaba arkadaslar ilk defa yazıyorum. Adetim 1 hafta gecikti kasıklarımda saplangı şeklinde ağrı giriyo arada. Test yaptım pozitif çıktı koyu acaba hamile miyim doktora gideceğim ama henuz randevu bulamadım
Testin fotosu var miMerhaba arkadaslar ilk defa yazıyorum. Adetim 1 hafta gecikti kasıklarımda saplangı şeklinde ağrı giriyo arada. Test yaptım pozitif çıktı koyu acaba hamile miyim doktora gideceğim ama henuz randevu bulamadım
Bende de öyle olmuştu kimyasal gebelikte ama illaki kimyasal diyemeyiz tutunma kanamasıda olabilir normaldir kan tahlilinde cıkar idrar testi yaptın mı evdeKızlar ya bende de belirti var beş gün vardı adete açık pembe renk lekelenme geldi günlük pedi bile doldurmadı yani sonra bidaha bişey gelmedi napcam bilmiyorum stres oldum
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bugun beta için kan verdim 3726 cıktı
Yok hayır yapmadım evimiz çok uzak eczaneye hastaneye napcam bilmiyorumBende de öyle olmuştu kimyasal gebelikte ama illaki kimyasal diyemeyiz tutunma kanamasıda olabilir normaldir kan tahlilinde cıkar idrar testi yaptın mı evde
Belirtilerin nelerdi adetten önce mi sonra mı öğrendin acabaAmin inşallah
Bende daha önce kimyasal geçirdimBende de öyle olmuştu kimyasal gebelikte ama illaki kimyasal diyemeyiz tutunma kanamasıda olabilir normaldir kan tahlilinde cıkar idrar testi yaptın mı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?