Bugün adet olmam lazımdı ama olmadım şimdide özel hastaneye geldim kan vericem çok heyecanlıyım ne olur dua et banavalla çizgi var kuzum. inşallah gebesindirkan ver direkt. geciktin mi?
inşallah güzel haberler alırsınBugün adet olmam lazımdı ama olmadım şimdide özel hastaneye geldim kan vericem çok heyecanlıyım ne olur dua et bana
Allah razı olsun canım beniminşallah güzel haberler alırsınçok duygusal üğğğ
Çok teşekkür ederim p kadar heyecanlıyım ama bir onkadar da korkuyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum ben inşaAllah bir zararı olmamıştırBence var kırmızı çıkmış ikisde gayırlısı olsun sonucu yazarmısın
Ya demee eğer özele imkanın varsa b tahlil sonucunda pozitif görürsen yarın direk özele git açık olur belki doktora başvur ilaç lar ve bitkisel şeyler çabuk etkilerÇok teşekkür ederim p kadar heyecanlıyım ama bir onkadar da korkuyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum ben inşaAllah bir zararı olmamıştır
Hayırlı olsun ama geç döllenme olabilirHamilemiyim çok merak ediyorum
Pikiyatri ilaçları kullandım 3 gündür sadece onlar etkilermi kiYa demee eğer özele imkanın varsa b tahlil sonucunda pozitif görürsen yarın direk özele git açık olur belki doktora başvur ilaç lar ve bitkisel şeyler çabuk etkiler
Yaaa benim testim bundan bile siliktiş hemen kan vermiştim 2.77 çıkmıştı sonra yükselmeyi takip ettikHamilemiyim çok merak ediyorum
Ne kadar gecikmen var ? Ben gördüm çizgiyiHamilemiyim çok merak ediyorum
Yaa işime su serptin Allah razı olsun senden canım benimTestin yemin etmesi gerekiyor herhalde ☺☺kullandığınız ilaçlar sorun olmaz içinizi ferah tutun ben rontgene girip belime sayısız iğne yaptırmıştım
Yaa çok güzell inşaAllah benimde yükselirYaaa benim testim bundan bile siliktiş hemen kan vermiştim 2.77 çıkmıştı sonra yükselmeyi takip ettik
Bugün adet olmam lazım normaldeNe kadar gecikmen var ? Ben gördüm çizgiyi
sonucunuz nedir acaba?Bugün adet olmam lazımdı ama olmadım şimdide özel hastaneye geldim kan vericem çok heyecanlıyım ne olur dua et bana
Hamileymişim testim pozitif çıktı doktor çok erken farketmişsin bir kaç gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedisonucunuz nedir acaba?
Çok tebrik ederimHamileymişim testim pozitif çıktı doktor çok erken farketmişsin bir kaç gün sonra tekrar testi tekrarlayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?