kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebriklerrrrrr :teytey::teytey::teytey:allah tamamına erdirsin inşallah.darısı bütün isteyenlerin başına......

canımmmmmmmm benimmmmmm ayyy nasıl sevindirm yarabbim sükürler olsun sana ayyy canım benim varya yeni, geldim actım okudum varya kendim hamileymişim gibi pek costım allahım inş. 9 ay sonra sag saglim kucagına almayı naspit etsin hayatım ayyy eelirim titredi sevinçten yazamıyom sen anlarsın artık kcanımın içi öptüm dikkat et kendine ve minikl bebişine muuckssssssssss

tebriklerrrrr,
bu ay çok güzel yaaaa.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
darısı bizlerin başınaaa

canlarım benim allahım hepimizin dualarını kabul eylesin.kucaklarımızı boş bırakmasın.

gülencim çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa......inş kan testinde pozitif çıkar.benimde aşılama sonucu merak ediyorum.sende ne gibi birtiler oldu.benim belim ve kasıklarım ağrıyooo

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirir inşallah...

Darısı bekleyenlerin başına inşallah.....

Bebeğine ve sana bol sağlık diliyorum dualarım seninle sevgiler......

tebrikler canım.allahım sağlıla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.

Merhaba Gülen.
Haftasonu evde bilgisayarı hiç açamadım. Şimdi bir bakayım dedim işyerinden. Önce darkinlife sonrada senin hamilelik haberini okudum. Ohhh ne güzel. İnşallah bu güzel haberler artarak devam eder. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım. Senide kocaman öpüyorum.Bizler için dualarınızı eksik etmeyin.

sanki ben birilerini sen hamilesin test yap dediydim de inanmadıydı gibi hatırlıyorummmmmm
gözün aydın ben sana demedim miiiiii imkanı var mı çatlatma iğnesinden sonra adetin bu kadar geçmesinin biz bişey biliyoru da söylüyoruz değil miiiiiiiii
darısı kucağına aldığın günlere olsun allahım bizlerede nasip etsin

:1shok::1shok: Sen benim mesajlaştığım gülensin dimi, hani bana aşılamayla ilgili sorular soran.

Bak gördünmü işte. Sabrın sonu selamet, çok sevindim, rabbim sana bağışlasın minik bebeğinia.s.

Ya böyle şeyleri duymak ne kadar güzel.:hooray:

GÜLEN ciğim seni canı gönülden tebrik ediyorum. Kan testide olumlu çıkar inşallah. Benimde yarın belli olacak.

Çok sevindim tebrik ediyorum

Allah analı babalı büyütsün canım

darısı başımıza
AMİN

tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler,sağlıklı bir hamilelik dilerim.Bu ay çok bereketli bir ay oldu.İnşallah herkesten sevindirici haberler almaya devam ederiz.

kızlar kan sonucunu da aldım.hamişim.hepinize çok teşekkür ederim.inşallah allahım herkese nasip eder.birde kalp atışlarını duyarsam çok mutlu olcam.değer 1810 çıktı.

kızlar kan sonucunu da aldım.hamişim.hepinize çok teşekkür ederim.inşallah allahım herkese nasip eder.birde kalp atışlarını duyarsam çok mutlu olcam.değer 1810 çıktı.

neguzelya bı hamıs haberı daha aldık darısı bızım basımıza kızlar duyarsın canım merak etme ben 18 ine kadar nasıl sabretcem onu bılmıyorum.

çok güzel canım tebrikler.değerinde çok iyi.ne kadarlık biliyormusun....

canım arkadaşım,msn de tebrik etmiştim seni ama bir kere de burda tebrik edeyim...bak sıkıntılı günlerin çoook gerilerde kaldı inş...zaten şu anki mutluluğunda da insan hiç sıkıntı yaşamamış gibi hisseder kendini..Rabbim sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin...sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin...kendine ve bebişe iyi bak...

Canımmm maşallah tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

gözün aydın canım tebrik ederim. Allah mutlu,sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Herşey gönlünce olsun.Tadını çıkar şimdi herşeyin.eeee birkere daha anlıyoruz ki kızlar sabrın sonu selamet.Allah bizede bu duyguyu yaşatsın inşallah. AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…