Kizlar 2.aşilamamdi.18 şubatta Yaptirdim.bugün 31.gün Ve Evde Test Yaptim çift çizgi çikti.inanamadim.şu An çok Mutluyum Ve Hiçkira Hiçkira Ağliyorum.gittim Ve Kan Testi Verdim Sonuç Yarin Belli Olacak.inşallah Pozitif çikar Kandada.kizlar Bana Dua Edin.allahim Inşallah Hevesimi Kursağimda Birsakmaz.ve Tüm Isteyenlere De Nasip Eder.2 Sene Oldu Tam Bu Ani Bekleyeli.
Kizlar 2.aşilamamdi.18 şubatta Yaptirdim.bugün 31.gün Ve Evde Test Yaptim çift çizgi çikti.inanamadim.şu An çok Mutluyum Ve Hiçkira Hiçkira Ağliyorum.gittim Ve Kan Testi Verdim Sonuç Yarin Belli Olacak.inşallah Pozitif çikar Kandada.kizlar Bana Dua Edin.allahim Inşallah Hevesimi Kursağimda Birsakmaz.ve Tüm Isteyenlere De Nasip Eder.2 Sene Oldu Tam Bu Ani Bekleyeli.
hepiniz sağolun kızlar.kesin değil ama inşallah allahım yüzümüzü güldürür.benim rahim kanallarım normale göre çok uzunmuş bu yüzden dış gebelikten korkuyorum
inşallah değildir.allahım hepimizin gönlünün muradını versin.
Ya kızlar bu Mart ayında sahiden bi keramet var heralde, sadece kedilere mahsus bi ay değil demekki bu Mart :roflol:
Maşallah maşallah hamiş doldu ortalık,
Gülencim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza, dam'a mı çıksam, çatıyamı çıksam yahu
gulencim cokk sevindim bisey sormak istiyorum sende implantasyon kanamasi oldumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?