Kızlar hamileyim ama çok karışık durum yardımcı olabilirmisiniz :/

800 hatta biraz ustu degere kadar 4 haftalik olabilir. Testte normal degerler yaziyor aralik biraz genis. Genelde sat a gore hesaplaniyor zaten

Merhabalar. adet günüme 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg oranı 26.30 çıktı şu an adetime üç gün kaldı ve belimde ağrılar başladı. adete yakın beta değeri yükselir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

Hayırlısı olsun cnm bebişin 2 günde bir tekrarlicksın Testi yükselişe geçicek regl dönemi belirtileri ile aynıymış hamilelk belirtileri merak etme

Canim hic telaslanma. Ben ilk gittigimde ultrasonda visey var ama yok gibi dedi... dis gebelikten girdi kimyasaldan cikti... yok öyleyse eritmemiz lazimda tehlikeli olurda falan bi ton korkuttu esimi ve beni.. tabii beraberinde bi ton kafa karisikligi.. sonra vajinadan bakti... sonuc, kesin 20-21 günlük bi gebelik. Cok yeni oldugu icin ultrasonda velli olmamis.
Gec döllenme benimki. Simdi hamd olsun 13. Hafta olduk ve maasallah cok iyiyiz.

Seninkide öyledir merak etme icini ferah tut :)

Cok sevindim senin adina rabbim hep iyi etsin.. Bende anliyamadim inan cok celisgiki konusuyorlar biraeyden anlamiyorlar :/

Cok sevindim senin adina rabbim hep iyi etsin.. Bende anliyamadim inan cok celisgiki konusuyorlar biraeyden anlamiyorlar :/
Evet canim :) ben izine gitmeden 2 gün önce doktora gittim isvicrede. Idrar kan testi yapti negatif dedi.
Izinde hamile oldugunu ögrendim iste. Meger vurda 2 haftalikmisim

Merhaba canim, evet seni anlayabiliyorum. İnan tam anlamıyla ilgilenmiyorlar salıveriyorlar iyiki gitmissin özele.. Benimde beklemekten başka çatem yok artık umarım olması gerektiği gibidir :/
Umarim cnm insallah sen kalbini ferah tut allah yanindq olur.

Ayni sey benimde basima geldi 26 Eylul son adet tarihimdi. 28 Ekim beta yaptirdim 39,39 çıktı 10 günlüktü gec döllenmeden dolayi imiş şimdi 6+4 insaalah rabbim herkese nasip.eder ☺

Saclamis doktorda bence bekleme sen bska kadin dguma git canm icin rahat eder byle telasli stres de etkiliyo yeni gebelikse progestan veriyorlr düşük onleyici kullanrsn iyi bi kontrol sart

yaşadııklarımın aynısını yaşıyosun cnm benimde sat 15 ekim vr ilk hcg değerim 38 ertesi gün 68 ve bugün gidicez bugünkü değere göre yorumlıcak dr Allah büyüktür..paylaşırım seninle öğrendkten sonra inşallah güzel haber alırızda

Bhcg degeri normalde iki kat artarak artiyor gunluk. Cok erken bakmissin . Topic sahibi gibi dra gitsen kese gozukmez . Ne zaman yaptin testi. Bir kac gin sonra yaptir istersen biraz bekle. Oyle git dra

hayal gücünün kuvvetli olması demek ne demektir yaaa :/

Keseyi gormek icin cok erken daha. benim beta hch 1000lerdeydi daha kese gozukmemisti. en az 2 hafta beklemen lazim. ayrica sata gore ultrason geriden gelebilir. ilerleyen haftalarda yetisiyor.

evet beklemesi biraz zor ama bekle adet gunun geçsin 10 gun sonra git ve kanda baktır ,

ama lurfen adam gibi bir dr git ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…