- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi cikolatask
-
Canim bi doktora görün istersen bu kadar gecikme normal degil cunku.Merhaba sizin gibi bende geçtim adetim 15 gün. İdrar testleri negatif. Ne yapmalıyim?
Doktora geçen hafta gittim. Bana da geç dollenme olabilir dedi. Bugün tam bir hafta daha gecti. Adet de olmadım hala. İdare testi yaptım bugün yine negatif.Canim bi doktora görün istersen bu kadar gecikme normal degil cunku.
Ben doktora gittim kan testi negatif cikti ama adet sokturucu vermedi. Gec dollenme olabilir belki ne olur neolmaz dedi. Bu cuma tekrar gidecem iste bakalim....
Ayrica adetlerim çok düzenlidir .bir yıldır korunmadik ama olmadıDoktora geçen hafta gittim. Bana da geç dollenme olabilir dedi. Bugün tam bir hafta daha gecti. Adet de olmadım hala. İdare testi yaptım bugün yine negatif.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.609007/Ayrica adetlerim çok düzenlidir .bir yıldır korunmadik ama olmadı
Okudum hakikaten mucize olmuş. Çok mutlu oldum şu anda. Size sonucu bildiririm yarın kan testi yapacağım. Çünkü iki haftadır yasadigim kasık ağrısı ve batmalar beni mahvetti. Siz de beni hbr dar ederseniz sevinirim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım en kisa zamanda annelik duygusunu yasariz. Mutlu habelerinizi bekliyorum.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.609007/
Konuya bak cnm bana umut oldu ya.. Belki gec dollenmedir. Bende ilk kez bu kadar gecikiyorum....
Bencede kan testi en dogrusu Canim insallah bebegin seninledir.. Burada cok okudum gec döllenme yasayanları. Konu sahibi de dahil :)Okudum hakikaten mucize olmuş. Çok mutlu oldum şu anda. Size sonucu bildiririm yarın kan testi yapacağım. Çünkü iki haftadır yasadigim kasık ağrısı ve batmalar beni mahvetti. Siz de beni hbr dar ederseniz sevinirim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım en kisa zamanda annelik duygusunu yasariz. Mutlu habelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederimBencede kan testi en dogrusu Canim insallah bebegin seninledir.. Burada cok okudum gec döllenme yasayanları. Konu sahibi de dahil :)
Tabiki haberdar ederim canim
Bugün idrar testi yaptım malesef negatif
Cnmm naptinTeşekkür ederim
Gidemedim kan vermeye çok önemli bi isim çıktı . Hastaneye ugrayamadim. Adet de olmadım hala. Ben de sana yazacaktım canım gidemedim diye. Yarın giderim inşallahCnmm naptin
Insallah cnm benim dualarim seninle.. Belirtin flaan var mi?Gidemedim kan vermeye çok önemli bi isim çıktı . Hastaneye ugrayamadim. Adet de olmadım hala. Ben de sana yazacaktım canım gidemedim diye. Yarın giderim inşallah
Saol allah razı olsun ilgilendiğin için . Senin en kisa zamanda olur inşallah gönlüne göre. Belirtiye gelince 15 gündur kasiklarda igne gibi batma. Ve bel ağrısı . Geçen hafta da adet agrisı cektim geçti. Bi haftadır sadece kaşıkta batma ve bel agrisi varInsallah cnm benim dualarim seninle.. Belirtin flaan var mi?
Canim akıntı yok bende . Hatta kuruluk var. Göğüslerim de sadece dolgun , şişti. Ağrı hiç yok gohuslerde.Saol allah razı olsun ilgilendiğin için . Senin en kisa zamanda olur inşallah gönlüne göre. Belirtiye gelince 15 gündur kasiklarda igne gibi batma. Ve bel ağrısı . Geçen hafta da adet agrisı cektim geçti. Bi haftadır sadece kaşıkta batma ve bel agrisi var
Canim akıntı yok bende . Hatta kuruluk var. Göğüslerim de sadece dolgun , şişti. Ağrı hiç yok gohuslerde.
Senin belirtin var mı. Bide çok halsizim dizlerim falan da agiriyorInsallah cnm benim dualarim seninle.. Belirtin flaan var mi?
Benimde arada kasik agrilarim oluyo. Hafif mide bulantim var, psikolojik mi bilmiyorumSenin belirtin var mı. Bide çok halsizim dizlerim falan da agiriyor
Hadi hayırlısı umarım beklediğin sonucu alırsın . Benim midem bulanmiyor. Ama baş dönmesi oluyor arada .Benimde arada kasik agrilarim oluyo. Hafif mide bulantim var, psikolojik mi bilmiyorumgoguslerim sızlıyo ama sislik yok.. Bakalim cuma gunu randevu aldim doktora
Insallah canim.. Idrar testi yaptinmi hicHadi hayırlısı umarım beklediğin sonucu alırsın . Benim midem bulanmiyor. Ama baş dönmesi oluyor arada .
Yok bi daha yapmadim. Şimdi acile gitcez eşimle. Çok ağrım var çünküInsallah canim.. Idrar testi yaptinmi hic
Sana hbr veririm dönünce acildenYok bi daha yapmadim. Şimdi acile gitcez eşimle. Çok ağrım var çünkü
Ay cnm hayirli haberlerle gell insallahhh...Sana hbr veririm dönünce acilden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?