- Konu Sahibi cikolatask
-
Ay cnm hayirli haberlerle gell insallahhh...
Merhaba canım test yaptım negatif malesefInsallah cnm benim dualarim seninle.. Belirtin flaan var mi?
Doktora gorundun mu cnm?Merhaba canım test yaptım negatif malesef
Yok hayır ya testi aldım çıktım hastaneden .Doktora gorundun mu cnm?
Psikolojim bozuldu ya . Hem test negatif hem adet olmadım.Yok hayır ya testi aldım çıktım hastaneden .hayırlısı buymuş. Adet de olmadım
Canim benim bekle bakalim biraz dahaYok hayır ya testi aldım çıktım hastaneden .hayırlısı buymuş. Adet de olmadım
Valla bende oyle cnm ya benimde 24gunum gecti. Hala adet olmadimPsikolojim bozuldu ya . Hem test negatif hem adet olmadım.
Ya gecen hafta gorunmustum ya ondan gitmedim. Bişey yok demişti. Bi daha ne diyeceğimi bilemedim ki. Test yap dedi bi hafta sonra negatif çıkarsa söktürücü veririm dedi o kadar . Ben de söktürücü kullanmak istemiyorumValla bende oyle cnm ya benimde 24gunum gecti. Hala adet olmadim
Çok ağrım var hala . Bekliycem yapacak bişey yokYa gecen hafta gorunmustum ya ondan gitmedim. Bişey yok demişti. Bi daha ne diyeceğimi bilemedim ki. Test yap dedi bi hafta sonra negatif çıkarsa söktürücü veririm dedi o kadar . Ben de söktürücü kullanmak istemiyorum
Kizlar buraya yazmistim adetim 15 20 gun gecmisti diye doktora gittigimde once 0.100 cikmisti bi hafta sonra gittim 1.14 cikmisti doktor prolaktin ve polikistlik var diye ilac vermisti tarlusal ve dostinex ictim onlari adet olmam lazimken yine olmadim 1 bucuk hafta sonra tekrar gitim doktor rahim duvarin kalinlasmis bu gebelik belirtisi dedi kan testi yaptirdim 355.4 cikti cok sukur hamileyim ilac kullanmaya ragmen tutunmus bebegim 3 haftalik hamileyim ama yumurtlama gunuyle degil adet gunumde gebe kalmişim sanirim :))
Kizlar buraya yazmistim adetim 15 20 gun gecmisti diye doktora gittigimde once 0.100 cikmisti bi hafta sonra gittim 1.14 cikmisti doktor prolaktin ve polikistlik var diye ilac vermisti tarlusal ve dostinex ictim onlari adet olmam lazimken yine olmadim 1 bucuk hafta sonra tekrar gitim doktor rahim duvarin kalinlasmis bu gebelik belirtisi dedi kan testi yaptirdim 355.4 cikti cok sukur hamileyim ilac kullanmaya ragmen tutunmus bebegim 3 haftalik hamileyim ama yumurtlama gunuyle degil adet gunumde gebe kalmişim sanirim :))
Merhabalar test yaptınız mu bir daha . Sonucuzu merak ettim de. Ayni durumdayız sizinle çünküçook tebrik ediyorum. hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah.
benimde bugün adetim gecikeli 12. gün gebelik testi ve salı günü yaptırdığım kan testi sonucu negatif çıktı. halen adet olmadım ama umudumda kalmamıştı. sizin msjınızı okuduktan sonra umutlandım tekrar kan testi yaptırsam mı acaba?
Merhabalar test yaptınız mu bir daha . Sonucuzu merak ettim de. Ayni durumdayız sizinle çünkü
Günaydınlar ben de hala ayniyim. Hayrli haberleriniZi bekliyorum. Allah gönünüze göre versin .günaydın Alprsvdcumartesi kadın doğum doktoruna gittim ultrason ile kontrol etti kist vb. bir durum olmadığını yumurtalıklarımın iyi olduğunu yani bir sağlık problemi olmadığını, rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ama umut vermek istemediğini, keseyi göremediğini söyledi. pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. bende bugün sabah kan testi yaptırdım sonuç negatif bile olsa ultrasonla salı günü tekrar bakalım dedi. bekliyorum sonucu yazarım yine buraya
tesekkur ederimm canimm sordum bisey olmaz cocugu beslemis dedi insallah olmaz. Biz simdi 5+2 olduk Allaha sukurlerr olsun ki :)Ay kuzum benm yaa minicik haliyle tutunuyo bide :) sen tarlusal ictm ileriki haftalarda bsy olurmu diye sor yinede canm hayirli olsun
Rahim kalinlasmasi gebelege isaret bende de once rahim kalinlasti sonra zaten kandada cikti insallah seninkide oyle olur canim dua edicem sanagünaydın Alprsvdcumartesi kadın doğum doktoruna gittim ultrason ile kontrol etti kist vb. bir durum olmadığını yumurtalıklarımın iyi olduğunu yani bir sağlık problemi olmadığını, rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ama umut vermek istemediğini, keseyi göremediğini söyledi. pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. bende bugün sabah kan testi yaptırdım sonuç negatif bile olsa ultrasonla salı günü tekrar bakalım dedi. bekliyorum sonucu yazarım yine buraya
Günaydınlar Nasılsıniz. Test yaptınız mı bi daha. Kaç gün geçmiş oldu bugün itibariyle sizinçook tebrik ediyorum. hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah.
benimde bugün adetim gecikeli 12. gün gebelik testi ve salı günü yaptırdığım kan testi sonucu negatif çıktı. halen adet olmadım ama umudumda kalmamıştı. sizin msjınızı okuduktan sonra umutlandım tekrar kan testi yaptırsam mı acaba?
Kucagina almak nasip olsun insallahtesekkur ederimm canimm sordum bisey olmaz cocugu beslemis dedi insallah olmaz. Biz simdi 5+2 olduk Allaha sukurlerr olsun ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?