kizlar hamileyim cok sükür :))

İyi akşamlar kızlar adetime 7 gün var ama aşırı bi kasık ağrım var, öğlen ve sabah deli midem bulanıyo hele öğlen yemeğe giderkem mide bulantımdan burnul kaşındı hapşırma isteğiyle ama benim zaten günlük hayatta bulantım çok oluyo, bu ay olmicak diye düşünüyorum ama bu kasık ağrısı erken mi başladı test yapmak istemiyorum çünkü gene negatif çıkcak, kendimi sürekli hamile görüyodum rüyada sanırım psikolojim bozuldu inşallah hamileyimdir ama bi hüsran daha yaşamak istemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah göbeğinizide kucağınızıda boş bırakmasın

Valla bende oyle cnm ya benimde 24gunum gecti. Hala adet olmadim
Ya gecen hafta gorunmustum ya ondan gitmedim. Bişey yok demişti. Bi daha ne diyeceğimi bilemedim ki. Test yap dedi bi hafta sonra negatif çıkarsa söktürücü veririm dedi o kadar . Ben de söktürücü kullanmak istemiyorum

Çok ağrım var hala . Bekliycem yapacak bişey yok

çook tebrik ediyorum. hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah.

benimde bugün adetim gecikeli 12. gün gebelik testi ve salı günü yaptırdığım kan testi sonucu negatif çıktı. halen adet olmadım ama umudumda kalmamıştı. sizin msjınızı okuduktan sonra umutlandım tekrar kan testi yaptırsam mı acaba?

allah bagslasın cnm tamamına erdrsın ınsaallah.. olmayanlarada nasıp etsın rabbım hayırla ve saglıkla ınsaallah

Merhabalar test yaptınız mu bir daha . Sonucuzu merak ettim de. Ayni durumdayız sizinle çünkü

Merhabalar test yaptınız mu bir daha . Sonucuzu merak ettim de. Ayni durumdayız sizinle çünkü

günaydın Alprsvd cumartesi kadın doğum doktoruna gittim ultrason ile kontrol etti kist vb. bir durum olmadığını yumurtalıklarımın iyi olduğunu yani bir sağlık problemi olmadığını, rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ama umut vermek istemediğini, keseyi göremediğini söyledi. pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. bende bugün sabah kan testi yaptırdım sonuç negatif bile olsa ultrasonla salı günü tekrar bakalım dedi. bekliyorum sonucu yazarım yine buraya

Günaydınlar ben de hala ayniyim. Hayrli haberleriniZi bekliyorum. Allah gönünüze göre versin .

Rahim kalinlasmasi gebelege isaret bende de once rahim kalinlasti sonra zaten kandada cikti insallah seninkide oyle olur canim dua edicem sana

Günaydınlar Nasılsıniz. Test yaptınız mı bi daha. Kaç gün geçmiş oldu bugün itibariyle sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…