Kızlar hamileyim geniz akintimla basim dertte.

Mercan ecrin

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
6
2
6
32
Ya artık dayanamıyorum geceleri kalkıp oksurmekten ayıptır söylemesi temizken bile burnum nefes alırken genzime balgam cekmekten migde bulantısı sonrası çıkarmaktan bıktım denemedigim şeyde kalmadi

Ya artık dayanamıyorum geceleri kalkıp oksurmekten ayıptır söylemesi temizken bile burnum nefes alırken genzime balgam cekmekten migde bulantısı sonrası çıkarmaktan bıktım denemedigim şeyde kalmadi
Canım adını unuttumda deniz suyu satılıyorya fısfıs şeklinde onu denedin mi bendede olmuştu ilk gebeliğimde rahatlatmıştı beni epey

çaresi yok onun ben çok çektim canım 3 4 kerede bu balgam yüzünden kusuyordum şuan 20. haftadayım geçti
kendiliğinden geçiyor 2 3 haftadır yok Allah yardımcın olsun çok zor bilirim (

Mesajlarinizi yeni gördüm kızlar özür dilerim biraz geç oldu suan 37. Haftamdayim o kadar oksuruk vardi ki o dönemde nst de yüksek sanci cikti doktor oksuruk surubu ve antibiyotik verdi suan arada bi tekliyo şükür iyi geldi bi an herkes aman icinde tut sakin dogurma falan dediler☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…