• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamileyim karnima darbe aldım

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :((( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:(((

canım sakin ol. ciddi birşey olacağını sanmıyorum. eşini ara sakince ifade et. içine sinmez ise doktora git hemen mutlaka ilgili doktora ulaşılır

Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((
Bence eşine sakince söyle doktora git canım bak doğrmak üzeresin sorun olmasın

Bence hemen eşinize söyleyip bir dr a gidin. Hiç bir şey yoksa bile içiniz rahatlamış dönersiniz inşallah öyledir ama acabayla durmayın...

canım kanama vs olmadıysa bi şey yoktur.doktorum karnının üzerine düşsen bile ona bi şey olmaz korkma çok korunaklı bi yerde demişti.tabi tedbiri bırakma.için rahat etsin diye bi görün gel derim ben.

Bence eşinize söyleyin doktora gidin beklemeyin nst ye bile baglasalar iciniz rahat eder belki ultrasona falanda bakarlar..

hafta olarak baya ilerdeymş, bişey olucaanı sanmıorum hareketleri normal diosun ama yine dr gitsen ii olur. nasıl bastırdı çok mu şiddetli

5 yaşındaki çocuk zarar verecek kadar bastıramaz sanırım. Ama siz yine de doktora gidin isterseniz, içiniz rahat olsun. Doktorum, kızım dönüp yüzünü göstersin diye benim karnıma daha kötülerini yaptı :rolleyes:

Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((
Annem bana hamileyken cok agir yuk tasimak durumunda kalmis birsey olmamis ama kardesimde de buna benzer durum olmus ama kanamasi olmustu hissetmis baygin gibiydi hayal meyal hatirliyorum ters giden birsey dugunu(kardesim.yasamadi malesef)..korkmayin esinizinde bilgisi olsun siz ters vir durum hissetmemissiniz ama yinede gidin risk demektir biz ne desek bos korkmayin ama gidin tedbirdir iciniz rahatlar

Ağrı veya kasılma yoksa korkma bence. Hareket ettiğini de söylüyorsun.
Rahat değilsen git doktora baksınlar.

Bisey olmaz canim bebis suyun icinde hissetmemistir bile. Daha erken haftalarda olsaydiniz bekleme derdim ama bebek baya bi buyuk bu haftalarda. Agri veya kanama olurdu

Ben de hamileyken karnımı kapı koluna çarpmıştım. Çok kötü olmuştu ama. Kıpkırmızı olmuş, etrafı da morarmıştı. Çok korkmuştum. Doktorum korkmaya gerek yok, içinde bulunduğu su bebeği koruyor demişti.
Içinizi ferah tutun, emin olmak için de bir dra görünün. Hiçbir şey olmamıştır umarım ama şüpheyle yaşamak zor. Dra gidip içinizi rahatlatın.

Çok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile :(

Çevremde ne kadar 2. Çocuğu olan varsa hep hamile anneler inin karnına bastırma vurma sıkıştırma gibi davranışlarını gördüm demekki birsey olmuyor. Ama ben olsam benim de içim rahat etmezdi eşine söyle bir doktora görün. Kuzen lerden ve çocuklardan koru kendini çocuklar bilincinde olamıyor işte adı ustunde

Anamm benim 2 yasindaki oglum ustumden inmiyor tv izleyecekse bile karnima yatiyor o da izliyor henuz bir sey olmadi bakalım insallah sag salim dogurabilirim:)bir sey olacagini sanmiyorum ama dr a gitmeniz hic degilse icinizi rahatlatır..

Back
X