• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamileyim karnima darbe aldım

Hiç belli olmuyor neyin ne olduğu tedbiri elden bırakmamak lazım çünkü benim oğlum karnıma vurdu önemsemedim ertesi gün çok fena oldum ve iç kanamam olmuş ve bebek düşmemek için direniyordu hala evde iğne ve ilaçlarla bebeğimi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bazen tedbirli olmak iyidir. Geçmiş olsun arkadaşım sana da inşallah birşey yoktur

Uff bu yaramaz cocuklarda insani sinir eder ya anasi nerde acaba. Bebege bisi olacagini sanmiyorum cnm ama dr a git bence gecmis olsun.

Annem bana hamileyken doğuma yakın şiddetli bi şekilde karnını kapı koluna çarpmış. Dogdugumda popomda çürük varmış :)
Tabi siz yine doktora gidin içiniz rahatlar en azından .

Inşallah bir şey yoktur gönlünü ferah tut
bir ağrın olursa bebek hareket etmezse için rahat olsun diye hemen doktora git
Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok artık o darbe karnını geçip plesentayı aşıp suyun içindeki bebeğe gelecek birde popoda morluk yapacak sanmıyorum doğum sırasında doktor ya da hemşire falan kucaklarken olmuştur o. Benim kızımın kolunda var doğduğu sırada doktor alırken kolunu biraz sert tutmak zorunda kaldım biri çıktı diğeri içerdeydi o yüzden kolunda morluk var ciltleri çok hassas dedi sonra 2-3 aya geçti zaten. Aynı şey bir arkadaşımın başkan geldi ama onunki daha fenaydı kafası çıktıktan sonra doktor dondururken baya bir bastırmış yavrunun yuzunu beş parmağının izi vardı yüzünde ve 3-4 yaşlarında anca geçti.
Annem bana hamileyken doğuma yakın şiddetli bi şekilde karnını kapı koluna çarpmış. Dogdugumda popomda çürük varmış :)
Tabi siz yine doktora gidin içiniz rahatlar en azından .

5 yaşındaki çocuk zarar verecek kadar bastıramaz sanırım. Ama siz yine de doktora gidin isterseniz, içiniz rahat olsun. Doktorum, kızım dönüp yüzünü göstersin diye benim karnıma daha kötülerini yaptı :rolleyes:
Ayy benimkide eliyle dürterdi ölçüm yapmak için. Sinir olurdum.

Canını sıkma bişe olmaz tatlım. Bebiş kaç kat altta. Düşsen de bişey olmaz yolda otobüste falan çarpsalar da olmaz.

Çok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile :KK43:
cok gecmis olsun hbr verin merak ettm umarim iyisinizdir

Bana da olmuştu aynısı küçük kuzenim çökmüştü hiçbirşey olmaz korkma :nazar:
Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((

Bana da olmuştu aynısı küçük kuzenim çökmüştü hiçbirşey olmaz korkma :nazar:
Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((

Hiç belli olmuyor neyin ne olduğu tedbiri elden bırakmamak lazım çünkü benim oğlum karnıma vurdu önemsemedim ertesi gün çok fena oldum ve iç kanamam olmuş ve bebek düşmemek için direniyordu hala evde iğne ve ilaçlarla bebeğimi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bazen tedbirli olmak iyidir. Geçmiş olsun arkadaşım sana da inşallah birşey yoktur
Çok çok geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun.

HER ŞEYİ GEÇTİM UYUYAN KADININ YANINDA O COCUGUN IŞI NE EVDE YANI

Butun hamilelgim boyunca 2 yasindaki bebegim uzerimde tepindi, tekmeledi. Dr bir sey olmaz korunakli yerde bebek dedi. Dikkat et yeter dedi.

5 yasinda cocugunEliyle bastirmasindan bir sey olmaz.

Korkma bişey olacağını sanmam doktora ulaşmaya çalış yinede. Ben küçükken bir komşu vardı hamile. Yere kilim atmış oturuyor kadınlar bende çocuk aklı cocuk dediysem6 7 varım tombik tim bide. Yokuş aşağı koşup atladım sırtına kadın resmen doğum yapar gibi bagaardı fenalaştı falan. O gün bu gündür hamilelerden uzak dururum:)) çocuğa bişey olmadı çok şükür eşşek kadar delikanlı şimdi. Cikom abla nasılsın diyor beni görünce o kalın sesiyle.

Çok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile :KK43:

Konu sahibi umarım iyisinizdir. Merak ettim cevap yazmayınca.

durumunuz nasıl? inşAllah her şey yolundadır.

Back
X