• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamileyim karnima darbe aldım

Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((

Sakın ol sen eşine söyle hastaneye gidin nöbetçi doktor vardır. Git baksınlar için rahatlar. Kendi doktorun da kontrol etsin. Allah gostermesin bişey olur esim uzulmesin diye soylemiyorsun ama sonra daha çok üzülürsunuz.

Hiç belli olmuyor neyin ne olduğu tedbiri elden bırakmamak lazım çünkü benim oğlum karnıma vurdu önemsemedim ertesi gün çok fena oldum ve iç kanamam olmuş ve bebek düşmemek için direniyordu hala evde iğne ve ilaçlarla bebeğimi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bazen tedbirli olmak iyidir. Geçmiş olsun arkadaşım sana da inşallah birşey yoktur

Canim allah yavrunu sana bagislasin.

5 yaş da çok küçük değil. Karnında bebek olduğunu bilmiyor mu? Resmen hasetinden yapmış. Çok kızdım. Hadi cocuktur yapar suc annesi babasında sahip çıkacaklar çocuğuna. Hamile kadının yanında çok dikkat etmek gerekir. Hem de kadın uyuyormus. Bebek dogunca da bunlara dikkat et.

Merak etme tatlim Rabbim ogle yaratmiski insani anne karnına gelen darbeler için amniyos sıvısı tıpkı bir hava yastığı şeklindedir ve bebeğe zarar gelmesini engeller.

Cok saolun bayanlar doktorum herseyin yolunda oldugunu söyledi ve ekledi gelmekle iyi yapmissin dedi karına son aylarda gelen darbeler ić kanamaya ve plasentaya ciddi zararlar verebiliyormus tedbirli olup bu durumlarda doktora görünmk şart :anneadayı::KK200:
çok şükür çok sevindim geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın zamanı gelince inşallah

Son düzenleme:
Cok saolun bayanlar doktorum herseyin yolunda oldugunu söyledi ve ekledi gelmekle iyi yapmissin dedi karına son aylarda gelen darbeler ić kanamaya ve plasentaya ciddi zararlar verebiliyormus tedbirli olup bu durumlarda doktora görünmk şart :anneadayı::KK200:
çok şükür inşallah yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın hayırlısıyla:KK46:

cok sevindim gecmis olsun

Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş :KK43:(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim:KK43:((
peki o beş yaşındaki kuzenin ağzını burnunu patlatmadınmı. kimse beni yargılamasın o beş yaşındaki küçük şeytan herşeyin farkında. bebeği kıskandığı için öldürmek istemiş. konu sahibi seni ayakta alkışlıyorum. bebeğin ölecek sen hala kocam panik olmasın diyosun. maşallah bebeğin dışında herkes önemli sizin için. sizin gibiler hamile kalıyo ya içim yanıyo ya. inşallah yaşıyodur minik bebek. çocuğa bişey olması için kan gelmesi gerekmez. karnında ölür umrunda olmaz.

peki o beş yaşındaki kuzenin ağzını burnunu patlatmadınmı. kimse beni yargılamasın o beş yaşındaki küçük şeytan herşeyin farkında. bebeği kıskandığı için öldürmek istemiş. konu sahibi seni ayakta alkışlıyorum. bebeğin ölecek sen hala kocam panik olmasın diyosun. maşallah bebeğin dışında herkes önemli sizin için. sizin gibiler hamile kalıyo ya içim yanıyo ya. inşallah yaşıyodur minik bebek. çocuğa bişey olması için kan gelmesi gerekmez. karnında ölür umrunda olmaz.
belki esi kizmistir canim Pandora_x Pandora_x yazmaya vakit bulamamistir hem o cocugun sucu yok yani annesi suclu:110::KK51:

"sizin gibiler hamile kalıyo ya" !!!!!!ne demek oluyo.. Ben konu sahibi olsaydım çok buyuk tepki verirdim.. Herkesin duşunceleri hassasiyetleri farklı oluyo.. Herkes sizin gibi duşunmek zorunda mı... Bnce laflarınıza dikkat edin..siz farkında olmasanızda çok kırıcı bir laf

Bu nasıl bir üslup dur arkadaş anlamadım biraz daha insanî yorum yapın bence

5 yaşındaki ćocugun agzıni yüzünu patlatacak vicdana sahip degilim adı üstünde ćocuk sizin kadar acımasız olamıyorum ben ćok şükür ki benim gibiler anne oluyor senin gibiler degill eşim panik olsun istemedim evet ćünkü en son bebegin hareketlerini hissetmiyorm dedigimde hastaneye yetiselim die kırmizi ışıkta gecti hepimiz ölecektik nerdeyse bende 5 yasindaki kuzenin vurdu diyemezdim bianda cocugada kizabilirdi ki bunu istemem karnim kötu dedim hastaneye gittik cok şukr iyiyiz .

Cocugun tabi ki suçu yok daha 5 yasinda.. bayan saymis bi süru sey benim gibiler anne olmasınmis hayret ediyorum ya kendi 5 yasindaki cocugun agzini burnunu kır diyo kendi mi hakediyo anneligi..

Uslubunuz yüzünden bi güzel de banlanmıssiniz ..sevgili kedi annesi ..benimde kedilerim oldu onlara saldiran bi köpek de oldu sokakta ama ben o köpege taş atıp canıni acitmadim mesela siz olsaydiniz bunu yapardiniz ćunku karnimdaki cocugun durumunu bilmeden 5 yasindaki bi baska cocugu dövmemi istemissinz nasıl bi kafa yapiniz var anlamoyorum iyi ki benim yerimde degilsiniz iyi ki..

Back
X