• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamileyim karnima darbe aldım

ayy nasil yorumlar okudum oyle şok oldum
merak ediyorum 5yasindaki ÇOCUK bilincli yapiyorsa ve şeytansa acaba neden ceza almiyorlar?
kucucuk cocuklara nasilda seytan yakistirmasi yapabiliyor bir egitimci,keske velileriniz bu yorumlarinizi okusa
egitimci oldugunuzada kesinlikle inanmiyorum,devlette okuyan cocuk fakir cocuk demek degil cahilce konusmayin,bide bebek karninda olse umrunda olmaz degil farkinda olmazsin denir madem bu kadar egitimci olmanizla gurur duyuyorsunuz lutfen ornek olacak sekilde yazin

ayy nasil yorumlar okudum oyle şok oldum
merak ediyorum 5yasindaki ÇOCUK bilincli yapiyorsa ve şeytansa acaba neden ceza almiyorlar?
kucucuk cocuklara nasilda seytan yakistirmasi yapabiliyor bir egitimci,keske velileriniz bu yorumlarinizi okusa
egitimci oldugunuzada kesinlikle inanmiyorum,devlette okuyan cocuk fakir cocuk demek degil cahilce konusmayin,bide bebek karninda olse umrunda olmaz degil farkinda olmazsin denir madem bu kadar egitimci olmanizla gurur duyuyorsunuz lutfen ornek olacak sekilde yazin
Ne guzel ifade ettiniz dondum kaldım ben ögretmenin yorumunu görunce inanın hâla etkisindeyim anne olmadan anneligim sorgulandı şok oldum zaten duygusalm aģlıcaktım nerdeyse..yanlis cumleler de kurmus ya umrunda olmaz nedir boyle ifade sekli mi olur farkında olmazsin bilemezsin denir ..hamileligime sıginmak istemiyorm ama zaten korkularim var nasıl bi anne olurum ne yapmaliyim nasil davranmaliyim die kendimi yiyiyorum ama bayan senin anne olmaya hakkin bile yok diyo cok üzüldum :(

Ne guzel ifade ettiniz dondum kaldım ben ögretmenin yorumunu görunce inanın hâla etkisindeyim anne olmadan anneligim sorgulandı şok oldum zaten duygusalm aģlıcaktım nerdeyse..yanlis cumleler de kurmus ya umrunda olmaz nedir boyle ifade sekli mi olur farkında olmazsin bilemezsin denir ..hamileligime sıginmak istemiyorm ama zaten korkularim var nasıl bi anne olurum ne yapmaliyim nasil davranmaliyim die kendimi yiyiyorum ama bayan senin anne olmaya hakkin bile yok diyo cok üzüldum :KK43:

Sen onu dikkate alma gayette iyi bir anne olursun. Çocuk yapar olabilir bakarsın bi yere takılır çarparsın kaza yani herkesin başına gelebilir bu seni kötü anne yapmaz ki. Bir de kötü anne diyene bakacaksın yazdıkları öğrenciler hakkında kendi hakkında yazdıkları mantıklı mı ki senin için yazdıgı doğru olsun. Ödüller almış ama daha atanamamış bildigim rehberlik bölümü puanları cok yüksek degil önce bir adam akıllı göreve başlasın bakalım sonra çocuklar hakkındaki yorumlarını dikkate alalım öğretmenlik meslek üniversitede degil yıllar tecrübe kazandıkça öğreniliyor.

Ne guzel ifade ettiniz dondum kaldım ben ögretmenin yorumunu görunce inanın hâla etkisindeyim anne olmadan anneligim sorgulandı şok oldum zaten duygusalm aģlıcaktım nerdeyse..yanlis cumleler de kurmus ya umrunda olmaz nedir boyle ifade sekli mi olur farkında olmazsin bilemezsin denir ..hamileligime sıginmak istemiyorm ama zaten korkularim var nasıl bi anne olurum ne yapmaliyim nasil davranmaliyim die kendimi yiyiyorum ama bayan senin anne olmaya hakkin bile yok diyo cok üzüldum :KK43:
bosver sen oyle yorumlari kim ister cocuguna bisey olmasini biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah in takdiri
emin ol sen cok iyi bir anne olacaksin ve cocugun hic kimseyi senin kadar cok istemeyecek sevmeyecek
ama annelik boyle bisey hep bir vicdan azabi cekiyorsu karnindaykende dogduktan sonrada,iyi besledim mi? iyi bakmadimda o yuzden mi hasta oldu? neden agliyor biseyi eksik mi yaptim?hep kendini sorguluyorsun :))5yasinda oglum var ordan biliyorum :))

Sen onu dikkate alma gayette iyi bir anne olursun. Çocuk yapar olabilir bakarsın bi yere takılır çarparsın kaza yani herkesin başına gelebilir bu seni kötü anne yapmaz ki. Bir de kötü anne diyene bakacaksın yazdıkları öğrenciler hakkında kendi hakkında yazdıkları mantıklı mı ki senin için yazdıgı doğru olsun. Ödüller almış ama daha atanamamış bildigim rehberlik bölümü puanları cok yüksek degil önce bir adam akıllı göreve başlasın bakalım sonra çocuklar hakkındaki yorumlarını dikkate alalım öğretmenlik meslek üniversitede degil yıllar tecrübe kazandıkça öğreniliyor.
Cok tesekkur ederim:anneadayı: size aynen katılıyorum umarim bayan kendini gercekten gelistirir yüregini iyi tutar ve faydalı bir ogretmen olur..

Cok tesekkur ederim:anneadayı: size aynen katılıyorum umarim bayan kendini gercekten gelistirir yüregini iyi tutar ve faydalı bir ogretmen olur..

bosver sen oyle yorumlari kim ister cocuguna bisey olmasini biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah in takdiri
emin ol sen cok iyi bir anne olacaksin ve cocugun hic kimseyi senin kadar cok istemeyecek sevmeyecek
ama annelik boyle bisey hep bir vicdan azabi cekiyorsu karnindaykende dogduktan sonrada,iyi besledim mi? iyi bakmadimda o yuzden mi hasta oldu? neden agliyor biseyi eksik mi yaptim?hep kendini sorguluyorsun :))5yasinda oglum var ordan biliyorum :))
Benimde oglum olucak son 2 hafta evet hep bi vicdan muhakemesi var bende de ay ilacimi unuttum ay kahvaltimi gec yaptim yok bu uyuma sekli olmadi gibisinden :) Allah size de oglunuzu bagislasin iyi bir hayatiniz olsun her zaman:KK68:

öncelikle şunu belirteyim. evet banlandım. bir gün sonra yine burdayım. bu kadar küçük hesaplarla uğraşmayın lütfen. size gelince konu sahibi. sizin gibiler anne oluyo dediğim için özür dilerim bu bir hataydı. yıllardır atlatamadığım bir panik atağım var bu yüzden o günkü öfkem. ben o gün sadece size değil canımdan çok sevdiğim anneme ve en kıymetlim eşimede fevri davrandım. tabi eşim beni tanıdığı için hemen sakinleştiricimi yutturdu. beş yaşındaki küçük şeytandan hala nefret ediyorum. eğer azıcıkta olsa kalbiniz varsa beni anlarsınız. lisedeydim o zamanlar. minik bir kardeşim olmuştu. biricik meldam. bal kaymağım. resmen annemin elinden aldım ben büyütüyordum minik prensesimi. annemin altın günü vardı. hiç unutmam cumartesiydi. bende evde ders çalışcaktım kolay değil sınav kazanmak... götürme anne dedim ben bakarım hem o ev gürültülü olur dedim sanki hissetmişim gibi. annemde kızım millet ayıplıyo bebeğini göstermiyo diye götüreyim dedi. tamam dedim ne diyeyim tipik cahil ev hanımlarındandı işte annem. saatini hiç bilmiyorum babamın eve gelişini hatırlıyorum hastaneye girdiğimizde çocuğa nasıl saldırdığımı hiç hatırlamıyorum. evin küçük bir çocuğu vardı 5.5 6 yaşlarında bişeydi. annem benim minik prensesimi uyutmuş başka odaya yatırmış odayıda kitlemişler. anahtarı nasıl buldu bilemiyoruz o küçük şeytan benim kardeşimin minik bedenine oturmuş ve yastıkla boğmuş benim miniğimi. kıskançlık işte. kardeşim nefessiz kalarak öldü. ve bende şu an panik atağım nefes alamıyorum acı çekiyorum. acaba meldamda ölürken acı çekmişmidir. o daha küçücük bir melekti. belki rabbim acı çektirmeden almıştır onu yanına. o gün karar verdim ben rehberlik öğretmeni olmaya. çocukları mükemmel yetiştirecektim. onlar beş yaşındaki şeytan gibi kötü bir birey olmayacaktı. ve kazandım. kimisi evde boş boş otururken ben çalıştım ve kazandım. genelleme asla yapmıyorum öğretmenliğime laf söyleyen cahillere söylüyorum. sizler evde tv karşısında göbek büyütürken ben çalıştım ve yüksek lisans yapıyorum. çeşitli ödüller aldım. öğrencilerimin aklından kıskançlığı hasedi nefreti silmeye çalışıyorum. hepsinin içindeki iyiyi çıkartıyorum ve yüzde seksen başardım. okulunu bitirip hala ziyaretime gelen çok öğrencim var. velilerde beni kızları gibi seviyo. her gelmelerinde pasta börek sarma kısır odam lokanta gibi oluyo. kilo alıyorum dedimde şükür artık getirmiyolar. veliler ve çocuklarla iş birliği içindeyim ve hepsini gerçek hayata hazırlıyorum. maşallah hepside çok çalışkanlar. şehrimdeki kolejler beni işe almak için üst üste teklif yağdırıyolar ama ben devlette okuyup fakir öğrencilerimi bırakmam. kolejlerede seminere gidiyorum. yani öğretmenliğime laf edenler önce dönün kendinize bir bakın. o zaman iki kitap okuyunda benden daha iyi öğretmen olun. neyse artık hatırlamak istemiyorum. konuyu göz ardı ediyorum çünkü acılarımı hatırlamak istemiyorum. hala beni eleştirenleride Allaha havale ediyorum umarım başınıza gelmez dayanamazsınız. konu sahibi... bu durumu yani çocuğun yaptığını eşine uygun bir dille anlat. bebeğin doğduğu zaman o çocukla yalnız bırakma ve sık yan yana getirme. o bebeği korumak senin görevin. kimse üzülecek diye düşünme. en önemlisi savunmasız bebeğin. sağlıkla ve mutlulukla...

Siz en acilinden bir psikiyatrik yardım alın bence. Cidden korkutucu bir insansınız. Hele de bir çocuk için. Sizn öğretmenliğiniz de ödülünüz de farketmiyor. Yazdığınız bazı şeylerden sonra. Asla çocuğumun sizin gibi bir insanla aynı ortamda olmasını istemezdim. Çocuk uslu veya değil, farketmez. Sizin içinizde nefret yetişmiş bu yaşa kadar. Daha neyin ne olduğunu bilmeden 5 yaşında çocuğun ağzını burnunu patlatmaktan bahsediyorsunuz burada. Kesinlikle normal değilsiniz, tehlikeli bir insansınız. Okulunuzun, eğitiminizin arkasına saklanmayın boşuna.

Benimde oglum olucak son 2 hafta evet hep bi vicdan muhakemesi var bende de ay ilacimi unuttum ay kahvaltimi gec yaptim yok bu uyuma sekli olmadi gibisinden :) Allah size de oglunuzu bagislasin iyi bir hayatiniz olsun her zaman:KK68:
amin Rabbim hepimizinkini bagisladin insallah
sizede saglikca kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Back
X