kızlar hamileyim lütfen içimi rahatlatacak birseyler söyleyin

merhaba..bende sana benim durumları analtıyım belki için rahatlar biraz cok ıyı anlıyorum seni..7 haftaya kadar bebek görünmedi kalp atışıda yoktu 2 hafta sonra gel dedi gittim ..bebeğimiz canlanmış işte burda annesi dediğinde tutamadım kendimi nasıl ağladıgımı sana anlatamam ve ben sata göre 9 haftalıktım ultrasona göre 7+3 dü . ve bu beklediğim sürelerde kahverengi lekeler devam etti günde 3 defa progestan 100lük kullandım 10 gün boyunca. sonra doktorum içmene gerke yok artık dedi ve benim lekeler hala devam ediyodu 13 haftaya kadarda devam etti.Şimdi bebeğim o 2 haftalık arayı kapattı Sata uyumlu gdiyo 17 haftalık olduk umarım sağsalim bebeişlerimizi kucağımıza alırız dualarım seninle.

çok sağol canım allahrazıolsun ama her gün avuc içi kadar leke goruyorum
Bende görüyordum canım ilk muayene ye gitmiştim herşey yolunda dedi zaten hergün çok az damla şeklinde oluyor du ama doktordan geldiğimin akşamı kanamam oldu sonrasındada on gün kadar kesilmedi kahverengi akıntılarım hatta arada siyaha dönüyordu pıhtı oluyordu o pıhtıları görünce iyice ümidim kesilmişti birdaha ki muayene de kendimi herşeye hazırlamıştım ama bebek gayet iyiydi çok şükür hiç üzülme canım sadece hayırlısı için dua et biliyorum üzülmemek elde değil ama

inşallah canm dikkat et sen

Tamam canım

rabbim sana da bebeğini kucağına alacağın günleri göstersin inşallah . . . çok teşekür ederim

tek sığınagm allahım . . çok dua ediyorum ama çok endişeliyım sürekli iç çamaşırıma bakıyorum kanamam olmuş mu diye

amin canım . . . amin

Canim icini ferah tut insallah olumlu sonuc alrtsin rabbim hakinda hayirlisini nasip etsin

bende doktordan bebegın kalbının 8 haftaya kdr atmayabılırmıs ılla bır sorun olması gerekmezmıs ayrıca gec dollenmelerde de aynı sekılde olur cnm bekle ıcıne sınmezse baska doktora gıt

tek sığınagm allahım . . çok dua ediyorum ama çok endişeliyım sürekli iç çamaşırıma bakıyorum kanamam olmuş mu diye
Anlıyorum canımmm seni benim ilk muayenem le ikincisi arasında bir hafta vardı o bir hafta içinde stresten iki kilo verdim :) Allah ne derse o olur canım yiyecek ekmegi varsa Allahın izniyle tutunur sana yoksada senin için hayırlı değildir demek o zaman da üzülmeye gerek yokta işte insanoğlu farkında olsakta annelik duygusununda verdiği hassaslık var tabi Allah yardımcımız olsun canım :)

bende doktordan bebegın kalbının 8 haftaya kdr atmayabılırmıs ılla bır sorun olması gerekmezmıs ayrıca gec dollenmelerde de aynı sekılde olur cnm bekle ıcıne sınmezse baska doktora gıt
haftaya kadar bekleyeceğim canm eğer bir sorun olmazsa inşallah başka bir Dra gidecem

an
amin cnm yaaa allahm korusun bebeklermızi

Canım ben 7. Haftada duydum kalp atışını ondan öncesinde doktor herşey normal dedi. Arkadaşım 8 de hatta 9 a girerken duymus.kasma kendini dua et allahin izniyle sağlıkla duyarsın inşallah.ayrica ablam 3ay boyunca bildiğin adet gibi kanamasi oluyodu hep uzandı yemeklerini ben yaptım.ayaklarini yukarı kaldır uzan dinlen.suan ablamin kızı bıcır bıcır maşallah okula gidiyo cesaretli ol dua et bende ederim allahım Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Bu arada sende bana dua et olur mu 10 haftam kaldı kolay bi şekilde sağlıkla hayirlisiyla kucagima alayim yavrumu

Ayy canım rabbim kolaylik versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı bir evlat olur inşallah . .

Benim de ilk ölçümlerimde bebek 1 hafta gerideydi, hatta eşim adet tarihini yanlış hatırladığımı iddia etti :) halbuki ben emindim, ama bizim bebiş çok şükür yetişti geçti bile, lekelenmelerim de oldu bi süre, Ramazan Bayramı'nı evde yatarak geçirdim, tüm sülalem buluştu biz evde eşimle başbaşa oturduk gezemedik bile, sen de korkma bunlar hep olağan şeyler, Allah kuzucuklarımızı korusun, onlara güzel ömürler versin :)

Merhaba Canim bende ilk doktora gittigimde 5+6 olmam gerekiyordu ve kese kücük oldugu icin doktor daha erken gec döllenme olmus olabilir dedi ve düzeltti 5+0 sin dedi. Benimde lekelenmem oluyordu ve bebegim hic gelismemis... bebegimi kaybettim.. fakat benim kanamam cogalmisti... sen icini ferrah tut dua et.. ben hep diyordum kendimi hamile hissetmiyorum doguramiycam bu bebegi falan.. en sonundada öyle oldu malesef... sana diyecegim krokma icini ferrah tut hersey normaldir insallah. Lekelenme oluyor ve gec döllenme de normaldir.

Amin canm benim de hep dinlenmem lazım ama kimse yok bana baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…