Kizlar hamileyim lutfen testime bakarmısınız

zuzumhmt

Ne olur Yarab neyin noksan olur Yarab...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
508
294
23
41
Bata 5 gun var kizlar hamilemiyim nolur bisey soyleyin ben hayalmi goruyorum yardım edin lutfen

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-07-40.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-07-40.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 358
  • Screenshot_2018-05-27-15-07-33.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-07-33.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 365
Canım çizgi hemen mi çıktı çünkü ben de gördüm :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-21-04.webp
    Screenshot_2018-05-27-15-21-04.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 346
Yaaa çildirmak uzereyim şu an 15 dk da falan çiktı gercekten goruyormusun ya bide buna bak

Evet görüyorum canım elinde başka test varsa testi tekrarla istersen inanmak icin :) bana kalırsa hamilesin hatta kan testi verirsen değerin de 30 civarı çıkacaktır :P

Bata 5 gun var kizlar hamilemiyim nolur bisey soyleyin ben hayalmi goruyorum yardım edin lutfen
Çizgiyi bende gördüm.hamilesiniz büyük ihtimal.yeni baslayan bir gebelik oldugu icin bu kadar silik çıkmış.benimkide boyle cikmisti.bundan daha silikti hatta.ama yinede görmüştüm.tebrikler :))

Çizgiyi bende gördüm.hamilesiniz büyük ihtimal.yeni baslayan bir gebelik oldugu icin bu kadar silik çıkmış.benimkide boyle cikmisti.bundan daha silikti hatta.ama yinede görmüştüm.tebrikler :))
Evet görüyorum canım elinde başka test varsa testi tekrarla istersen inanmak icin :) bana kalırsa hamilesin hatta kan testi verirsen değerin de 30 civarı çıkacaktır :p
inşallah ya inşallah dogrudur Allahım nolur dogru olsun cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin

Cizgiyi bende gordum hamilesindir insallah ;)

Ahh o cizgiyi gormek icin şaşı oldugumu hatirliyorum :D

Evet görüyorum canım elinde başka test varsa testi tekrarla istersen inanmak icin :) bana kalırsa hamilesin hatta kan testi verirsen değerin de 30 civarı çıkacaktır :p
Maşallah deneyim tecrübe meselesi diyorsunuz yani :D valla ben ilk baş görememiştim çizgiyi ama ikinci fotoda gördüm umarım hamilesinizdir kan verin bencede :)

Maşallah deneyim tecrübe meselesi diyorsunuz yani :KK70: valla ben ilk baş görememiştim çizgiyi ama ikinci fotoda gördüm umarım hamilesinizdir kan verin bencede :)
Testteki çizgi iyice belirginleşmeden kan vermek istemiyorum 2 gun sonra testi tekrar edicem bakalım inşallah yanılmıyorumdur

Tatlım kullandığın testte 2.çizgi yok bu baktığın test çubukları erken gebelik testi değil ilk 5 dk çıkan sonuç doğrudur bekleyip attığın resimler doğruyu yansıtmaz. Sana tavsiyem predictor erken gebelik testi alıp öyle bakman. Kanda betahcg değeri belli bir seviyeye ulaşmadan idrara yansımaz. Adetin daha 5 gün varmış erken test yapmak için. Huzursuzsan kan ver derim buradan 2. Çizgi var diye yorumları aldanıp daha sonra üzülme.

AY SANA BİRŞEY SÖYLİYİM Mİ :) AYNISI BENDE OLDU GÜLÜM ADETİME 6 GÜN VARDI GİTTİM TEST ALDIM AYNI SENİN Kİ GİBİ SİLİK ÇIKMIŞTI SONRA KAN VERDİM 38 CIKTI ŞİMDİ 4. HAFTADAYIZ BENCE İÇİNE İŞLİYORSA HEMEN YARIN GİT KAN TESTİ YAPTIR :) hem erkenden öğrendin mi daha iyi ona göre davranırsın tutunma zamanında en azından dinlendirirsin kendini ne biliyim günlük suyunu karşılarsın filan

Yaaa çildirmak uzereyim şu an 15 dk da falan çiktı gercekten goruyormusun ya bide buna bak
Benim adetime 3 gun varken boyle çıkmıştı. Gunese tutmak karanlikta flasha tutmaktan kör olcaktim .:KK76:
Neyse ki hamileymisim .Ruya gibi geliyordu 1 sene bekleyince

Tatlım kullandığın testte 2.çizgi yok bu baktığın test çubukları erken gebelik testi değil ilk 5 dk çıkan sonuç doğrudur bekleyip attığın resimler doğruyu yansıtmaz. Sana tavsiyem predictor erken gebelik testi alıp öyle bakman. Kanda betahcg değeri belli bir seviyeye ulaşmadan idrara yansımaz. Adetin daha 5 gün varmış erken test yapmak için. Huzursuzsan kan ver derim buradan 2. Çizgi var diye yorumları aldanıp daha sonra üzülme.
Teşekkür ederim bu testin aynısını 2 gun once yapmıştım tek cizgi çıkmıştı hatta beklettim belki sonradan cikar bir umit diye çıkmadı bugun ayni testi yaptım sonuç bu iki gun sonra tekrar deneyeceğim erken sevinmek istemiyorum ama hissediyorum sanki hamileyim gibi

Benim adetime 3 gun varken boyle çıkmıştı. Gunese tutmak karanlikta flasha tutmaktan kör olcaktim .:KK76:
Neyse ki hamileymisim .Ruya gibi geliyordu 1 sene bekleyince
Of cok beklemissiniz ama ne guzel deymis biz 4 aydir bekliyoruz sogan kuru yaptim gecen ay ve sonra incir kürü tabi once rabbim ama kurler iyi geldi diye düşünüyorum

AY SANA BİRŞEY SÖYLİYİM Mİ :) AYNISI BENDE OLDU GÜLÜM ADETİME 6 GÜN VARDI GİTTİM TEST ALDIM AYNI SENİN Kİ GİBİ SİLİK ÇIKMIŞTI SONRA KAN VERDİM 38 CIKTI ŞİMDİ 4. HAFTADAYIZ BENCE İÇİNE İŞLİYORSA HEMEN YARIN GİT KAN TESTİ YAPTIR :) hem erkenden öğrendin mi daha iyi ona göre davranırsın tutunma zamanında en azından dinlendirirsin kendini ne biliyim günlük suyunu karşılarsın filan
İnşallah canim ya gozun aydin seninde

Back
X